Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Valentín vonia láskou

815 Views
 

Sviatok svätého Valentína má dlhú tradíciu a koluje o ňom veľa legiend. Tá najznámejšia z nich hovorí o rímskom kňazovi Valentínovi, ktorý žil v 3. storočí nášho letopočtu. V časoch vlády cisára Claudia II., ktorý viedol nekonečné vojny, bol vydaný prísny zákaz sobášenia vojakov. Slobodní vojaci boli totižto odvážnejší bojovníci a neutekali domov za svojimi rodinami. Kňaz Valentín však tajne vojakov sobášil, za čo bol odsúdený na trest smrti a popravený 14. februára roku 269. O niekoľko rokov neskôr ho vyhlásili za svätého mučeníka a deň jeho smrti za pamätný deň na jeho počesť. Svätý Valentín sa tak stal patrónom zaľúbených a vznikla tradícia slávenia svätého Valentína. 

valentín

Deň svätého Valentína, teda deň zaľúbených dnes patrí medzi najobľúbenejšie sviatky, a to z pochopiteľných dôvodov. Svoju lásku a sympatie v tento deň prejavujeme viac ako inokedy. Obdarúvame sa romantickými darčekmi, či zážitkami a vyznávame si lásku tými najrozličnejšími spôsobmi. Valentín je sviatok lásky, romantiky, ale i vášne a zvodnosti. Nech už sa Valentín rozhodneš sláviť akokoľvek, tú pravú atmosféru lásky podčiarkne výnimočná vôňa. Pripravila som si pre Teba výber romantických vôní, ktoré sú pre túto príležitosť ako stvorené. 

Je pre Teba láska, to najdôležitejšie, Tvoj stred vesmíru okolo ktorého sa točí celý Tvoj život? V tom prípade by v Tvojej zbierke parfémov rozhodne nemala chýbať skutočná vôňa lásky, dámsky parfém ISSORIA NEDEA. Táto vôňa dokonale vystihuje Tvoju romantickú dušu a povahu beznádejného rojka. Zasnívaj sa s ľahkým nostalgickým púdrovým parfémom, ktorý Ťa prenesie do čarovného sveta hodvábne nežných vôní. Jemné púdrové tóny tvoria dokonalú harmóniu elegancie a ženskosti, ktorú podčiarkuje čistá a sofistikovaná vôňa pižma. Rozkvitnutá fialová lúka z kosatcov, hyacintov, heliotropu a podmanivého orgovánu poteší každú ženskú romantickú dušu. Výnimočný dámsky parfém ISSORIA NEDEA pri špeciálnej príležitosti akou je romantické valentínske rande rozhodne vynikne. 

valentin

Miluješ nežné dotyky aj horúce objatia. Si ten typ človeka, ktorý potrebuje cítiť lásku a bezpečie v náručí svojho milovaného. Unisex parfém ISSORIA LIBELL Ťa zahreje ako nežné objatie a vyvolá v Tebe pocit bezpečia, lásky a nehy. Moderné zloženie tejto vône Ťa naplno pohltí svojou sviežosťou a zároveň neodolateľnou zmyselnosťou. Sviežosť a sladkosť ovocia, hrejivosť afrodiziakálneho pižma a rafinovaná vôňa vanilky s ambrou vytvárajú jedinečný orientálny popis vône. ISSORIA LIBELL preto môže byť ležérny jemný parfém na bežný deň, ale aj elegantná orientálna vôňa na špeciálne príležitosti akou je nepochybne tiež horúci valentínsky večer.  

valentin

Parfém, ktorý vyjadruje silu a mužnosť, no zároveň odzrkadľuje láskyplné a veľké srdce svojho nositeľa, to je ten pravý „valentínsky parfém“! Pánska vôňa ISSORIA REUBEN je plná sebavedomia, vzrušujúceho dobrodružstva a hrejivej láskavosti, ktorej sa naplno oddáte. Šťavnatý citrón, aromatický rozmarín, pikantný koriander a energiou nabitý céder, to je ten najlepší recept na elixír lásky, vďaka ktorému Ti žiadna žena neodolá. Pánsky parfém ISSORIA REUBEN je tým pravým darčekom pre milovaného muža nie len počas najväčšieho sviatku lásky. Milí páni, ak svoju chýbajúcu polovičku ešte len hľadáte, s touto vôňou jednoznačne „zabodujete“.