Blog navigation
Posted in: Parfumy - vône

Ako vonia Baccarat Rouge 540?

1405 Views
 

Mnohé z vás zaujíma ako vonia už ikonická vôňa Baccarat Rouge 540? Rozhodla som sa teda napísať pre vás niečo viac o tomto parféme, jeho príbeh, ale hlavne moju recenziu na túto neobyčajnú vôňu.

Unisex parfém Baccarat Rouge 540 od parfuméra Maison Francis Kurkdjian predstavuje esenciu luxusu a elegancie. Je to vôňa, ktorá vyžaruje sebavedomie a štýl a zanecháva skutočne nezabudnuteľný dojem. A aké je to tajomstvo jej výnimočnosti? 



Príbeh vône Baccarat Rouge 540

Vznik parfému Baccarat Rouge 540 je úzko spätý s legendárnym francúzskym parfumérom Francisom Kurkdjianom a slávnou spoločnosťou Baccarat, ktorá sa špecializuje na luxusné výrobky z krištáľu. Táto spolupráca vznikla v roku 2014, keď Kurkdjian, majster vytvárania vzácnych vôní, bol oslovený Baccaratom, aby vytvoril niečo nezabudnuteľné, čo by zrkadlilo krásu a rafinovanosť krištáľových diel.

baccarat rouge 540

Parfém Baccarat Rouge 540 nebol len vytvorený, ale skôr vytesaný s najväčšou starostlivosťou a detailmi. Kurkdjian, majster v manipulovaní s najjemnejšími tónmi a zmesami, pracoval so vzácnymi ingredienciami, ktoré spolu vytvárajú unikátny zážitok. Hlavné zložky ako šafran, jazmín, ambrové a drevité akordy tvoria vôňu, ktorá je ľahko zapamätateľná, výnimočná a dnes už tiež ikonická.



Ako vonia Baccarat Rouge 540?

Baccarat Rouge 540 má v sebe niečo magické, čo ho odlišuje od ostatných. Jeho vôňa je charakteristická a sofistikovaná. Vo všeobecnosti sa dá opísať ako sladká drevitá vôňa, ktorá je veľmi bohatá a komplexná. Niekto ho opisuje ako orientálny parfém, niekto v ňom cíti nádych sviežosti, pre iného sa zas jedná o modernú elegantnú vôňu. Pre mňa je to vôňa, ktorá je mnohotvárna a každý opis, s ktorým som sa stretla na ňu do bodky sedí. Ako je to možné? 

baccarat rouge 540

Predstav si vôňu jedného z najvoňavejších kvetov vôbec. Je to kráľovský jazmín, ktorého vôňa je opojná a veľmi príťažlivá. Vzápätí sa jeho vôňa mieša s korenistým a nepopierateľne orientálnym nádychom v podobe vzácneho šafranu. V orientálnej tónine ďalej nadväzujú teplé a sladkasté ambrové akordy, ktoré do parfému prinášajú nepopierateľnú zmyselnosť. Na vyváženie do tejto sladkej orientálnej kompozície vstupuje cédrové drevo a vôňa živice, ktoré do vôni prinášajú istú ľahkosť a povedala by som, že aj sviežosť ihličia a vlhkého lesa. 

Takže ako vonia Baccarat Rouge 540? Je to parfém, ktorý má tendenciu byť veľmi univerzálny a príťažlivý pre masy ľudí, no zároveň je veľmi nevšedný a špecifický. To ako bol tento parfém vyskladaný sa nedá nazvať inak, než do detailu premyslené a vypočítané majstrovské dielo! Pomer a výber jeho ingrediencií vytvára sviežu, orientálnu a zmyselnú unisex vôňu, pre všetkých náročných milovníkov luxusu. Jeho mnohotvárnosť ho robí ideálnym doplnkom na každodenné použitie ako aj pre špeciálne príležitosti. 



Luxusná vôňa dostupná pre každého

Parfém Baccarat Rouge 540 patrí k takzvaným niche parfémom. Niche, teda výnimočné a neobyčajné parfémy sú vône, ktoré sa líšia od komerčných bežných parfémov vo viacerých oblastiach. Tieto vône sú tvorené z tých najlepších ingrediencií, tými najlepšími „nosmi“, teda parfumérmi. Každý takýto parfém má svoj jedinečný príbeh. Dôležité je aj to, že niche parfémy si zachovávajú svoju výnimočnosť tiež tým, v akom počte sa dostanú na trh. Z toho všetkého vyplýva, že niche vône, a teda tiež Baccarat Rouge 540 sú parfémy, ktoré môžu značne zaťažiť rodinný rozpočet. Žiaľ, luxusná vôňa je pre mnohých nedostupným snom. 

issoria electra

Ak aj ty túžiš voňať luxusne a výnimočne parfém ISSORIA ELECTRA ti umožní splniť si svoj sen o luxusnej vôni. ISSORIA ELECTRA je unisex parfém v štýle Baccarat Rouge 540, ktorý si svojou vôňou, intenzitou a výdržou získal srdcia nespočetného množstva žien, ale i mužov.

ISSORIA ELECTRA je vôňa, ktorá rovnako ako Baccarat vyvolala ošiaľ. Je strhujúca, luxusná a výnimočná. Jednoducho láska na prvé privoňanie, ktorá na svoju omamnú vôňu zlákala aj mňa. Je to parfém, ktorého sa rovnako ako ja nebudeš vedieť nabažiť.