Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Býk

1892 Views
 

Býk sa vyznačuje istotou, rozvahou a trpezlivosťou. Sú to ľudia, ktorí neradi riskujú a radšej žijú vo svojich zabehnutých koľajach.  Sú milí, optimistický s veľmi priateľskou povahou, vďaka čomu sú veľmi obľúbení. Zaujímavosťou je, že ľudia v znamení býka sú dosť náročný a potrpia si na kvalitu, luxus a krásu. V parfémoch obľubujú bujné kvetinové tóny, a to najmä majestátnu ružu, fialku alebo magnóliu. 

issoria deila

Žene v znamení býka, ktorá má vycibrený vkus a rada sa necháva rozmaznávať pristane očarujúci kvetinovo ovocný parfém ISSORIA DEILA. Je to vôňa, z ktorej vyžaruje pohoda, elegancia a romantická intímna atmosféra. Delikátne zloženie vône je bohaté na ovocné tóny ako sú melón, mandarínka, či sladká broskyňa. Tento ovocný košík má však sofistikovanú elegantnú vôňu, ktorá decentne ladí s bohatým kvetinovým srdcom. Pestrofarebná sladko zmyselná zmes okvetných lístkov ruže, fialky, bielych kvetov a príjemne nežnej konvalinky jednoznačne ulahodí aj tej najnáročnejšej žene. Pižmovo vanilkový základ len umocňuje dokonale ženský charakter vône ISSORIA DEILA, ktorá Ti zaistí prirodzenú príťažlivosť. 

issoria arlo

Hrejivosť, sladkosť a zároveň pikantný akcent parfému ISSORIA ARLO sú zárukou luxusného a intenzívneho voňavého zážitku, ktorému muž v znamení býka nemôže odolať. Jeho sladká hrejivá kompozícia dráždi predstavivosť, šteklí všetky zmysly a rafinovane sa pohráva s mužskou zmyselnosťou. Spočiatku Ťa zaujme svojou sviežou ľahkosťou tvorenou mandarínkou a zázvorom, no neskôr sa stáva bohatšou a ťažšou. Kytica kvetov z jazmínu, karafiátu, ruže a aromatickej levandule naznačujú, že parfém ISSORIA ARLO ulahodí najmä skutočným milovníkom vôní s vyzretým vkusom, akým muž v znamení býka rozhodne je.  Ambra, pižmo, či vanilka tomuto parfému dodávajú príťažlivú sladkosť, zatiaľ čo kadidlo, tabak a koža podmanivú maskulínnu energiu.

issoria renna

MÔJ TIP: Unisex parfém ISSORIA RENNA poteší aj tie najnáročnejšie dámy a pánov v znamení býk. Vôňa je postavená na kontrastoch medzi sladkým a horkým, korenistým a jemným. Sladké čerešne a horké mandle ponorené do likéru z griotky sú najvýraznejším prvkom celej kompozície. Po počiatočnej výraznej aróme sa vo vôni rozvinú jemné kvetinové tóny jazmínu a tureckej ruže. Parfém ISSORIA RENNA má veľmi zaujímavý korenistý aromatický základ. Vanilka, fazule tonka, klinčeky a santalové drevo dodávajú vôni výrazný a dlhotrvajúci charakter.