Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní – Rak

1071 Views
 

Ľudia narodení v znamení raka sú nežné romantické duše, ktoré sa skrývajú za maskou neprístupnosti. Sú silne rodinne založení a dobré medziľudské vzťahy sú pre nich nesmierne dôležité. Radi sa unášajú na vlnách fantázie a ich bohatý vnútorný život je nesmierne fascinujúci. Na základe ich romantického cítenia si vyberajú najmä nežnejšie kvetinové vône, pripadne teplé vanilkové a santalové parfémy.

issoria poemi

Žene v znamení raka pristane vôňa, ktorá podporí jej ženskosť a nežnú povahu, a to je parfém ISSORIA POEMI. Je to moderná a charizmatická vôňa plná láskavosti a nehy. Moderná vďaka sladkým ovocným tónom a citrusovému yuzu, nežná najmä vďaka jemnému jazmínovému pohladeniu a vzdušnému lotosovému kvetu. Drevitý základ a hrejivá vanilka pretvárajú jasnú sladko-sviežu kompozíciu na arómu ženskej zmyselnosti. ISSORIA POEMI sa žene v znamení raka dostane pod kožu a odhalí jej vnútornú krásu plnú lásky, súcitu a starostlivosti.

issoria mosir

Muž rak má rád klasické mužné vône s komplexným zložením. Parfém ISSORIA MOSIR je iskrivý, návykový, svieži a vyžaruje nepopierateľnú energiu. Svieži šťavnatý citrón s jemne horkastým podtónom sa mieša s tónmi jablka. Neskôr sa do popredia dostáva vetiver, intenzívne pačuli a pôvabná vanilka, ktorá celej kompozícií dodáva hĺbku a príjemné všeobjímajúce teplo. ISSORIA MOSIR je vôňa, ktorá podporí životný entuziazmus a energiu muža v znamení raka, vôňa, s ktorou môžeš zvládnuť aj nemožné.

issoria nuala

MÔJ TIP: Unisex parfém ISSORIA NUALA je dôkazom toho, že aj v jemnosti sa ukrýva sila. Je čistá a intímna a zároveň intenzívna a dlhotrvajúca. Táto priam éterická vôňa sa stane Tvojou druhou kožou. Svieža a hrejivá súčasne, pozdvihne náladu a upokojí myseľ. Najskôr ponúka jemné povzbudenie v podobe citrusovej vône mandarínky, pomaly prechádza do nežnej bielej kvetinovej arómy magnólie a vrcholí vôňou zamatovo hrejivého pižma. ISSORIA NUALA je priam stvorená pre nežné romantické duše v znamení raka, ktoré sa unášajú na vlnách fantázie.

 
Štítky : Horoskop, Mosir, Nuala, Poemi, Rak