Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní – Lev

1019 Views
 

Lev 23.7.-22.8. Aké vône vyhľadáva temperamentná a náročná osobnosť v znamení leva? 

Sebavedomý lev lipnúci na dokonalom vzhľade, za každých okolností stredobodom pozornosti má od prírody vodcovské schopnosti. Na svoje okolie, ale i na seba samotného je veľmi náročný. Potrpí si na luxus, od života očakáva veľa a nekompromisne ide za svojim cieľom. Je tiež veľmi veľkorysý, čo sa odráža aj pri výbere vône. Má rád temperamentné a intenzívne vône a orientálne parfémy s výnimočnými ingredienciami.

issoria shima

Dráma, tajomstvo a intenzita charakterizujú parfém ISSORIA SHIMA. Svojou intenzitou a podivuhodnou výdržou zaplní celú miestnosť rovnako ako žena v znamení leva. Jej výrazne orientálny charakter vzbudzuje záujem, podnecuje zvedavosť a túžbu odhaliť všetky jej dobre ukryté tajomstvá. Zláka Ťa na tóny majestátnej ruže, ktorá Ťa absolútne pohltí. Jej lupene sú popretkávané ostrou arómou zmesi klinčekov, santalového dreva a pačuli.  Pomaly a postupne sa k tejto kvetinovo-pikantnej aróme ako mrazivo tajomná hmla zakráda dymové kadidlo, ktoré vôni dodáva patričnú dávku dramatickosti.

issoria idris

Neprehliadnuteľný parfém ISSORIA IDRIS je ako šitý na mieru pre excentrických mužov v znamení leva. Vďaka tejto vôni sa zaručene odlíšiš od ostatných a nezapadneš do šedivého davu. Bylinková levanduľa a sladká vanilka sú možno trošku nevšednou kombináciou na úvod pánskej vône, no v tom je práve to čaro tohto parfému, musíš čakať nečakané. Ďalej sa vôňa príjemne rozvíja do aromatických korenistých tónov kardamómu, škorice a rasce, a zasychá v súhre teplej ambry a drevitých tónov. Parfém ISSORIA IDRIS je živelná vôňa, ktorá dokonale dopĺňa temperament muža leva.

issoria electra

MÔJ TIP: Unisex parfém ISSORIA ELECTRA je sebavedomá, pôvabná, výnimočná orientálno-gurmánska esencia, ktorá popisuje sebaistú osobnosť v znamení leva. Jej výnimočnosť spočíva v kombinácií vzácnych ingrediencií ako je šafran, jantárové drevo a ambra, ktoré spolu vytvárajú sladkú karamelovú arómu s drevitým dozvukom. Je to vôňa, ktorá navodzuje hrejivý pocit luxusu a jedinečnosti, ktorý ženy i muži v znamení leva túžobne vyhľadávajú. ISSORIA ELECTRA je unisex parfém so skutočne individuálnym charakterom určený pre tých najnáročnejších.

 
Štítky : Electra, Horoskop, Idris, Lev, Shima