Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Blíženci

958 Views
 

Blíženci majú radi rozmanitosť, život ako taký a rýchlo sa nadchnú pre nové veci. Vďaka ich temperamentu sú veľmi otvorení a komunikatívni. Majú skvelú pamäť a neomylnú intuíciu. Ťažko sa však sústredia na jeden cieľ, robia viacero vecí naraz, ktoré žiaľ takmer vždy nedokončia. Tak ako v živote tak aj vo výbere parfému majú radi pestrosť a nezvyčajnosť. Najviac ich charakterizujú aromatické vône s levanduľou prípadne mätou.

issoria alasia

ISSORIA ALASIA je veľmi odvážna, nakoľko v sebe spája výrazné maskulínne prvky a ženskú energiu a eleganciu. Práve preto si ju ženy v znamení blíženci jednoducho zamilujú. Kyslá mandarínka, aromatické levanduľové tóny, ktoré sú citeľné od začiatku až po rozvinutí vône, jazmín a ambrovo pižmové tóny s nádychom sladkej vanilky. To tvorí vyváženú vôňu, ktorá odráža silu, vášeň a sebavedomie svojej nositeľky. ISSORIA ALASIA je intenzívna a zvodná vôňa, vďaka ktorej môžeš byť odvážna, nezávislá a skutočne slobodná.

issoria erric

Predstav si silný alkoholický koktail – pikantný, svieži, intenzívny a lahodný. Presne taká je kompozícia parfému ISSORIA ERRIC, ktorá vystihuje nepredvídateľnosť muža v znamení blíženci. Svieža limetka v kombinácií s chladnou mätou sa mieša s kockami ľadu a vytvára chladivý aromatický akcent, ktorý podporuje gin so svojou špecifickou vôňou borievky a vodka so silnou vôňou alkoholu. Grády pridáva čierne korenie, ktorého pikantnú ostrosť zjemňuje exotický ovocný dotyk marakuje. ISSORIA ERRIC je nesmierne dynamická vôňa pre temperamentných blížencov.

issoria even

MÔJ TIP: ISSORIA EVEN je intenzívna aromatická unisex vôňa, ktorá ihneď zaujme svojou jedinečnosťou. Čistej sviežej vôni so studeným kovovým nádychom dominujú bobule borievky s autentickou arómou dobre vychladeného ginu. Sladko-korenistý muškátový oriešok a zelená drevitosť koriandra ďalej umocňujú jej silne aromatický charakter. Keď však do popredia začnú vystupovať drevité tóny, ambra a jemný náznak vanilky ukrytej v základe, parfém ISSORIA EVEN začne pôsobiť útulne, mierne hrejivo a vľúdne avšak so zachovaním svojej sviežej povahy. ISSORIA EVEN vyzdvihne Tvoju osobitosť a podporí Tvoj jedinečný štýl.