Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Váhy

879 Views
 

Ľudia v znamení váhy na prvý pohľad zaujmú svojim vyberaným vkusom a citom pre detail. Ich prejav je veľmi sofistikovaný a pokojný. Majú enormne vyvinutý zmysel pre spravodlivosť a neradi sa dostávajú do konfliktných situácií. Vďaka ich bystrému intelektu a empatii dokážu upokojiť aj tú najnapätejšiu situáciu a zmieriť aj odvekých nepriateľov. Sociálne kontakty sú pre nich veľmi dôležité, dokonca dôležitejšie ako materiálne zisky, preto sú v kolektíve veľmi obľúbení. Obľubujú harmonické vône, ktoré u žien v znamení váhy podporia ženskú stránku a u mužov vyzdvihnú typicky mužný charakter. 

issoria dulsa

Žena v znamení váhy je veľmi pôvabná a šarmantná, púta pozornosť najmä svojou prirodzenosťou a dôvtipom. Miluje veľmi ženské vône akou je aj parfém ISSORIA DULSA. Je to elegantný, decentne sladký parfém s pozoruhodnou výdržou. Je ženský a tiež veľmi ambiciózny najmä vďaka spojeniu ovocných, drevitých a orientálnych tónov. Kyslasto svieže čierne ríbezle v úvode obklopuje zamatovo púdrová aróma kráľa kvetín kosatca. Vanilka spolu s pralinkami a fazuľkami tonka tvoria gurmánsky základ, vďaka ktorému vôňa nadobúda hlbší a zmyselnejší rozmer. Silu, guráž a poriadnu dávku sebavedomia do vôni prináša orientálne pačuli, ktoré odkrýva jedinečnú podstatu parfému ISSORIA DULSA ako aj samotnej ženy v znamení váhy.

issoria issar

Muž váhy obľubuje klasické vône, ktoré majú moderný nádych. Parfém ISSORIA ISSAR je klasická mužná korenistá vôňa so sviežou a energickou citrusovou arómou. Horko-kyslý bergamot, korenie, aromatická levanduľa spolu s kvetinovo-zelenými tónmi pelargónie vytvárajú harmonickú kompozíciu charizmatického a moderného muža súčasnosti. Drevitý základ vône v podobe cédra a vetiveru len umocňujú prirodzene mužný charakter vône. Parfém ISSORIA ISSAR je zmyselný, energický a charizmatický rovnako ako jeho nositeľ.

issoria telai

MÔJ TIP: Originálna unisex vôňa s jedinečným vyžarovaním, to je parfém ISSORIA TELAI, z ktorej budú ľudia v znamení váhy doslova nadšení. Je mnohotvárna a jedinečná nakoľko sa dokáže dokonale prispôsobiť Vašej pokožke. Jej unikátnosť spočíva v interakcií s Vašimi prírodnými feromónmi, čo znamená, že parfém na nikom nebude voňať rovnako. Zloženie unisex parfému ISSORIA TELAI pozostáva zo syntetického tónu Iso E Super. Jedná sa o chemickú látku, aromatickú molekulu, ktorá v prírode neexistuje, a ktorá má jemné púdrovo drevité tóny. Táto látka vyvoláva pocit akoby miestami na pokožke zmizla, splynula s ňou, no po čase sa opäť objaví so svojou charakteristickou zamatovou hebkosťou.