Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní – Panna

1071 Views
 

Panna je znamenie, ktoré je ovládané rozumom a logikou. V každom chaose dokáže nájsť poriadok, má zmysel pre detail a výborné argumentačné schopnosti. Panny sú veľmi organizované, pracovité a precízne a niekedy až nadmieru poriadkumilovné. Na mnohých môžu pôsobiť trochu chladným dojmom, no v skutočnosti sú k ľuďom, ktorým dôverujú veľmi otvorení a láskaví. Majú radi jednoduchosť a minimalizmus, a preto im najviac pristanú jemné, svieže a čisté vône.

issoria monia

ISSORIA MONIA je vôňa čistá ako krištáľ, pôvabná ako okvetné lístky a hebká ako najjemnejšie páperie. Jej nežný a nevinný charakter imponuje ženám v znamení panna. Jej ľahkosť pramení zo vzdušných tónov lotosového kvetu, zelených čajových lístkov, či šťavnatých hrušiek nashi. Jemné tóny guajakového dreva a bambusu stoja na hodvábnom pižmovom základe, ktorý vôni dodáva nádych elegancie a ženského šarmu. ISSORIA MONIA je optimistická vôňa, ktorá osvieži ako príjemný jarný vánok a prinesie do života uvoľnenie a potrebnú rovnováhu. 

issoria eamir

ISSORIA EAMIR je povzbudzujúca vôňa, ktorá mužom v znamení panna dodáva odvahu a skutočnú chuť žiť. Úvodné energické citrusové akordy mandarínky, grapefruitu a neroli spolu s vodnými tónmi sú kombinácia, ktorá povzbudí, osvieži a zároveň pôsobí veľmi nenútene a nadčasovo. Jemne aromatický akcent vôni dodáva obľúbená voňavá bylinka rozmarín a ihličie virgínskeho cédra, ktoré len umocňujú svieži a odľahčený charakter vône ISSORIA EAMIR.

issoria viessa

MÔJ TIP: Unisex vôňa ISSORIA VIESSA predstavuje energiu, ktorá udržuje ľudí v znamení panna v zdraví a v dobrej nálade. Pozitívne prekvapí svojou citrusovou sviežosťou, ktorá pôsobí ako ľadová sprcha. Tóny bergamotu, citrónu a kardamómu sú skutočne výrazne, jemne ich dopĺňajú zelené a ovocné akordy papáje a ananásu.  Neskôr sa na povrch prebíjajú sladkasté tóny ruže, fialky a jazmínu ukryté v srdci vône. Aj napriek tomu, že sa jedná o citrusovú vôňu, ISSORIA VIESSA rýchlo nevyprchá, usadí sa na pokožke, kde sa ďalej rozvíja v teplých tónoch ambry a santalového dreva.