Blog navigation
Posted in: Parfumy - vône

TOP 5 najpredávanejších unisex parfémov v roku 2022

477 Views
 

Toto sú Tvoje najobľúbenejšie unisex parfémy za rok 2022. Musíme uznať, že máš skutočne výborný vkus.

Piate miesto si vyslúžila provokatívna unisex vôňa ISSORIA EMERS. Nepopierateľne úžasná, okázalá a dekadentná vôňa si Ťa získa svojou intenzitou a excentrickosťou. Hneď po prvom privoňaní ukazuje svoju intenzitu, silu a jedinečnosť kombináciou intenzívnej bylinkovej vône šalvie a aromatických tónov levandule. Zemité tóny koreňa kosatca, surová koža a horké mandle sú možno netradičným spojením, ale zaručene nimi dosiahneš požadovaný efekt. Vzbudiť pozornosť a možno tak trochu aj šokovať?! Drevité tóny bieleho dreva a hrejivá ambra sú ingrediencie, vďaka ktorým vôňa ISSORIA EMERS dostáva hĺbku a dlhotrvajúcu intenzitu. Pikantné fazule tonka v kontraste s teplým a jemným cashmeranom zanechávajú na pokožke bohatú arómu, ktorá nemá konca.

issoria emers

Vôňa takmer na zjedenie, ISSORIA ALVAO, obsadila štvrté miesto v našom rebríčku. Jej sladká vonná kompozícia sa stala doslova Tvojou závislosťou. Otvára sa vôňou horkej broskyne v spojení so sladkokyslým červeným pomarančom a hrejivým kardamónom. Zmyselné srdce odkrýva pikantný kokteil z rumu a koňaku s kvapkou oleja davana a jemným kvetinovým nádychom jazmínu. Opojný zemitý základ z pačuli, santalového dreva a orientálneho benzoinu láka zmysli k najvzdialenejším kútom vnútornej zmyselnosti a neviazanosti. Hrejivá a opojná vôňa ISSORIA ALVAO pripomína nektár zrelej broskyne avšak s trochu hriešnym pikantným charakterom.

issoria alvao

Oddaj sa pôžitkom a nechaj sa strhnúť vírom výrazných sladkých a korenistých tónov s parfémom ISSORIA RENNA, ktorá sa stala treťou najpredávanejšou unisex vôňou. ISSORIA RENNA je postavená na kontrastoch medzi sladkým a horkým, korenistým a jemným. Sladké čerešne a horké mandle ponorené do likéru z griotky sú najvýraznejším prvkom celej kompozície. Po počiatočnej výraznej aróme sa vo vôni rozvinú jemné kvetinové tóny jazmínu a tureckej ruže. Vanilka, fazule tonka, klinčeky a santalové drevo v aromaticko-korenistom základe dodávajú vôni výrazný a dlhotrvajúci charakter.

issoria renna

Unisex parfém ISSORIA TEMBY je nepochybne osobitá vôňa, ktorú si nemôžeš pomýliť so žiadnou inou.  Práve vďaka tomu je taký obľúbený a patrí mu druhá priečka v rebríčku najpredávanejších unisex parfémov. Hustá vanilka popretkávaná zmesou suchého tabaku a sladko-pikantných fazuliek tonka sú citeľné od samotného úvodu až po rozvinutie vône. Po pár minútach sa objavuje medová sladkosť v podobe sušeného ovocia, ktorá pripomína sladkú melasu s jemne pikantným podtónom. Tóny kakaa v spojení s ostatnými ingredienciami vyznievajú skôr ako sladká čokoláda než ako horkasté kakao a podčiarkujú tak výrazne sladký charakter vône. V závere do popredia vystupujú akordy tabaku, ktorého vôňa vyznieva skôr ako zmes sušenej trávy a karamelu, čim dokonale zapadá to teplej a sladkej kompozície parfému ISSORIA TEMBY

issoria temby

ISSORIA ELECTRA chytila za srdce každého milovníka luxusných a nenapodobiteľných vôní. Táto strhujúca orientálna vôňa si právom zaslúži čestné miesto na výslní unisex vôní, a teda prvé miesto v našom rebríčku. V úvode vône sa snúbia sladké orientálne akordy v podobe ambrového dreva spolu s hrejivými tónmi ambergris s mierne slaným morským podtónom. Jemný dotyk šafranu a zmyselného jazmínu podporuje sladký charakter kompozície, ktorá miestami pôsobí ako sladké karamelové potešenie. V závere kompozície doznievajú ihličnaté tóny jedľovej živice a cédrového dreva. ISSORIA ELECTRA pôsobí ako afrodiziakum, má v sebe niečo intímne, no napriek tomu je výrazná a nenapodobiteľná. 

issoria electra

 
Štítky : Alvao, Electra, Emers, Renna, Temby, Top, Unisex