Blog navigation
Posted in: Parfumy - vône

TOP 5 najpredávanejších dámskych parfémov v roku 2022

488 Views
 

Tieto dámske parfémy si získali najväčšiu priazeň v roku 2022. Je medzi nimi aj ten Tvoj?

V našom rebríčku nesmie chýbať svieža citrusová vôňa ISSORIA SHAINAktorá sa umiestnila na piatom miesteJe to mladistvý a zábavný parfém, ktorý do Tvojho života prinesie radosť a „šťavu.“ Na začiatku ucítiš najmä záplavu ovocných tónov ananásu, marakuje a bergamotu, neskôr túto sladkú ovocnú zmes zľahčujú a zjemňujú okvetné lístky pivonky a frézie. ISSORIA SHAINA sa ďalej vyvíja do mierne drevito-pižmového základu, vďaka ktorému si budeš môcť túto tekutú radosť vychutnať počas celého dňa.  

issoria shaina

Štvrté miesto patrí parfému pre skutočnú femme fatale ISSORIA SYNTI. Táto vôňa vyžaruje zmyselnosť a rafinovanosť sebavedomej a nezávislej ženy. V dôvtipnom zložení parfému ISSORIA SYNTI je všetko, čo miluješ a potrebuješ. Iskrivý a hravý úvod v podaní citrusových tónov bergamotu a citróna. Nežné a romantické kvetinové srdce z bielych kvetov a bulharskej ruže. Horko-sladké gurmánske tóny kakaa a praliniek a v neposlednom rade zmyselné pižmo so santalovým drevom.

issoria synti

ISSORIA LOLLA si Ťa získala svojou sladkou gurmánskou vôňou a preto sa umiestnila na bronzovej priečke. Jej vôňa Ťa doslova unesie do sveta fantázie na obláčiku ovocných a sladkých tónov, ktoré Ti splynú s pokožkou a dodajú pocit sviežosti po celý deň. Svieže ovocné tóny bergamotu a hrušky sa vnárajú do nadýchanej šľahačky, ktorá sa pomaly rozpúšťa na hrejivom kokosovo vanilkovom základe. ISSORIA LOLLA je povznášajúca vôňa plná šťastia a pozitívnej nálady, ktorá stelesňuje mladosť v celej svojej kráse.

issoria lolla

Druhým najpredávanejším dámskym parfémom sa stal ISSORIA NEDEA, výnimočná a nenapodobiteľná púdrová vôňa, ktorú si si jednoducho zamilovala. Prenesie Ťa do čarovného sveta hodvábne nežných vôní, kde vládne elegancia a číra ženskosť. Púdrové tóny, pižmo, kvetinové akordy kosatca, heliotropu, či orgovánu, to je skutočne sofistikované spojenie, ktoré poteší každú ženskú romantickú dušu. ISSORIA NEDEA Ťa bude sprevádzať počas celého roka ako ľahký vánok v bežný deň, ale aj pri špeciálnych príležitostiach.

issoria nedea

Nespochybniteľnú prvú priečku obsadil parfém ISSORIA ROSALI. Je to ľahká kvetinová vôňa vhodná na všetky príležitosti, ktorá si udržiava Tvoju priazeň už niekoľko rokov. Ovocné a kvetinové tóny sa v nej navzájom prelínajú až sa napokon spoja do jedného celku, z ktorého vyžaruje pocit intimity najmä vďaka jemným púdrovým akordom. Vodný a príjemne sladký podtón liči, krehká damašská ruža, mydlovo čistá konvalinka a hrejivá ambra, to tvorí všestrannú vôňu, ktorá vyžaruje mladistvú sviežosť a ľahkú eleganciu.

issoria_rosali