Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Vianočné darčeky pre ženy

431 Views
 

Vianoce, čas pohody, radosti a rodiny. Je to tiež krásne obdobie kedy sa tešíme zo vzájomného obdarovania. Mnohí z nás si často lámu hlavu nad výberom vhodného vianočného darčeka. U nás v Issorii sme pripravení poradiť Ti pri výbere toho najlepšieho darčeka pod vianočný stromček. Rokmi overená klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy je práve parfém, ktorý si mnohí z nás túžia nájsť pod stromčekom alebo, ktorý tiež radi darujeme svojim blízkym. Nechaj sa inšpirovať tipmi na voňavé Vianočné darčeky pre ženy, ktoré zaručene nesklamú.

parfemy pre zeny issoria

Vyznaj lásku vôňou. Daruj svojej manželke láskyplný darček, ukáž jej, že je stredom Tvojho vesmíru s parfémom ISSORIA NEDEA. Jemné púdrové tóny tvoria dokonalú harmóniu elegancie a ženskosti, ktorú podčiarkuje čistá a sofistikovaná vôňa pižma. Rozkvitnutá fialová lúka z kosatcov, hyacintov, heliotropu a podmanivého orgovánu poteší každú ženskú romantickú dušu. ISSORIA NEDEA je vôňa lásky, ktorá Ťa zavedie priamo k srdcu Tvojej milovanej polovičky. 

Optimistická vôňa ISSORIA MOYA je dokonalým darčekom pre večne optimistickú a usmiatu ženu, ktorá do Tvojho života prináša radosť a smiech. Sestru, či kamarátku, ktorá je Tvoje „slniečko“ poteší ľahká a nekomplikovaná vôňa sladkých jahôd, fialky a jemného pižma, ktorej neodolateľné kúzlo rozžiari každý okamih dňa. Keď daruješ parfém ISSORIA MOYA, spolu s nádhernou vôňou daruješ tiež radosť, šťastie, lásku a čisté dobro.

Čo darovať neodolateľnej a výnimočnej žene, ktorej celý svet leží pri nohách? Tvoju partnerku/budúcu partnerku, jednoducho ženu, ktorá je pre Teba synonymom zmyselnosti a neodolateľnej príťažlivosti, chceš očariť skutočne osobitým darčekom. Parfém ISSORIA SHIMA svojou intenzitou a podivuhodnou výdržou zaplní celú miestnosť rovnako ako jeho nositeľka. Jeho výrazne orientálny charakter láka na tóny majestátnej ruže, ktorej lupene sú popretkávané ostrou arómou zmesi klinčekov, santalového dreva a pačuli.  Pomaly a postupne sa k tejto kvetinovo-pikantnej aróme ako mrazivo tajomná hmla zakráda dymové kadidlo, ktoré vôni ISSORIA SHIMA dodáva patričnú dávku dramatickosti.

parfemy pre zeny issoria

Silná žena, ktorá je pre Teba vzorom celý život, Tvoja mama, či stará mama si taktiež zaslúži výnimočnú vôňu, ktorou je nepochybne ISSORIA DENAIA. Ak ju raz ovoniaš úplne Ťa pohltí svojou eleganciou, intenzitou a vznešenosťou. Gardénia, kokos, pižmo, či santalové drevo tvoria celok, z ktorého priam srší sebavedomie a neskutočná charizma. Jej nositeľka je neobyčajná žena, neopísateľná, silná osobnosť, ktorá dokáže oceniť kvality hrejivého parfému ISSORIA DENAIA

Čistá energia, jedinečný štýl a svojské vystupovanie. Aj takto by sa dala opísať Tvoja najlepšia kamarátka. Pre ženu, ktorá je vždy sama sebou je ako stvorený aromatický unisex parfém ISSORIA EVEN.  Čistej sviežej vôni so studeným kovovým nádychom dominujú bobule borievky s korenistým koriandrom. Keď však do popredia začnú vystupovať drevité tóny, ambra a jemný náznak vanilky ukrytej v základe, parfém ISSORIA EVEN začne pôsobiť útulne, mierne hrejivo a vľúdne avšak so zachovaním svojej sviežej povahy.

"Parfém nie je viditeľný, ale stále zostáva nenahraditeľným doplnkom každej ženy." S parfémom daruješ radosť, štýl a sebavedomie. V ponuke máme tie najkrajšie dámske parfémy, pre všetky ženy. S Tvojim výberom Ti tiež pomôže naša Mapa vôní, ktorá ti pomôže nájsť ten správny smer.