Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Jesenné parfémy - výber najlepších vôní pre ženy a mužov

768 Views
 

Poďme sa pustiť do objavovania úžasných a fascinujúcich jesenných aróm. V tomto článku sa pozrieme bližšie na jesenné vône - také, ktoré dokonale dotvoria atmosféru obľúbenej sezóny plnej farebných lístkov a príjemného chladu. 

Jesenných parfémov je celá paleta a väčšinu z nich charakterizujú teplé a hlboké tóny s orientálnym alebo drevitým nádychom. Veľa ľudí si v tomto období zvolí vône s príchuťou vanilky, karamelu alebo škorice. Ale čo Vy? Ste aj Vy jedným z nich? Ale veď vo finále vybrať si parfém je tak trochu osobná záležitosť. Každý sme iní - niekomu „padne do nosa“ sladká vôňa, iní zas majú bližšie ku korenistým parfémom. No jedno je istota - jesenné parfémy sú tu práve preto, aby nám tohtoročné chladnejšie obdobie spríjemnili a priniesli nám aspoň trocha tepla a pohodlia do sychravých dní. 

JESENNÉ PARFÉMY PRE ŽENY

Zaujíma Vás aké sú tie najdokonalejšie parfémy pre ženy, ktoré by boli výrazné, no zároveň príjemné pre každého navôkol práve v tomto ročnom období? Keď prichádza jeseň, čakáme od parfumu viac hĺbky, teplej a bohatej arómy, ktorou sa dokážeme obaliť aj počas tých chladnejších dní. Takéto arómy ako je vanilka, ambra alebo pačuli sú jednoducho top voľbou. Keď hovoríme o vôňach jesene nemôžeme zabudnúť na hlboké, trvácne a teplé drevité tóny ako sú santalové, čí cédrové drevo alebo výrazný vetiver. Podľa mňa k jeseni neodmysliteľne patrí hebká vôňa pižma, ktorá môže byť popretkávaná tónmi orientálnych korenín ako sú škorica alebo kardamóm. 

jesenné parfémy pre ženy

Drevo, jablko, škorica, slivka, vanilka, áno to sú typické vône jesene, a práve tieto vône v sebe ukrýva drevito-púdrový parfém ISSORIA ALICES. Dominantná sladko krémová vanilka sa miesi s teplými drevitými tónmi, ktoré do vôni prinášajú mäkkosť a ladnú ženskosť. Šťavnaté kyselkavé čierne ríbezle a jablko sú ako iskrička čistého šťastia, ktorá do drevito-púdrovej kompozície vnáša sviežosť a ľahkosť. ISSORIA ALICES má isté čaro, ktoré spočiatku z nevinnej vôni vytvára lákavú a zmyselnú sofistikovanú arómu.

ISSORIA MUSK evokuje pocit pohody, pokoja, bezpečia a lásky. Je to vďaka jednej z najpoužívanejších a najmilovanejších vonných ingrediencií, a to je pižmo. ISSORIA MUSK je charakteristickou vôňou mydlovej čistoty, ktorá je však hrejivá a prívetivá, práve preto sa jedná o jednu z najobľúbenejších vôní jesene. Aj keď sa jedná o ľahký jemný parfém jeho pozoruhodná výdrž je priam prekvapujúca. 

Ďalším veľmi populárnym jesenným parfémom je kvetinovo sladký parfém ISSORIA ALASIA. Áno aj kvetinové vône v kombinácií s hrejivými a aromatickými ingredienciami dokážu podporiť typicky jesennú atmosféru. Levanduľové akordy Vás sprevádzajú vôňou od jej začiatku a sú prítomné aj pri jej úplnom rozvinutí. Prvky ženskej elegancie a zmyselnosti symbolizuje kvetinové srdce plné opojných indolických tónov jazmínu a pomarančového kvetu. Parfém ISSORIA ALASIA zasychá do veľmi príjemných, ale intenzívnych ambrovo-pižmových tónov, ktorých hrejivosť podčiarkuje sladká vanilka.

JESENNÉ PARFÉMY PRE MUŽOV

Chlapi, vieme, že nájsť ten správny parfém nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou, a to platí dvojnásobne, keď hovoríme o konkrétnom období v roku. Hovoríme tu o jeseni - tom čase roka, kedy sa musíme pohrúžiť do sveta špecifických aróm, ktoré sú pre túto sezónu ako stvorené. Ale, ktoré to sú? Čo tak vône ako pačuli, pižmo alebo santalové drevo? Pre chladnejšie mesiace sú jednoducho perfektné. Pôsobia ako hrejivé objatie po dlhom dni - útulné a upokojujúce. V jesennom období si môžete dopriať aj intenzívne korenisté tóny. Takéto intenzívne a silné vône sú ako stvorené práve na tie vlhké, chladnejšie dni jesene. Ale čo keby sme experimentovali s niečím takým ako karamel alebo vanilka... Tieto sladučké a mäkučké esencie voňajú skutočne utešujúco a hrejivo. 

jesenne vone panske

ISSORIA MESIER je parfém s veľmi elegantnou, intenzívnou a pikantnou kompozíciou vhodnou do chladného počasia. Úvodné citrusové tóny sa miesia s bobuľami čierneho korenia a vetiverom a vytvárajú tak korenistý, no osviežujúci kokteil vôní. Výrazné vonné akordy sú akýmsi podpisom celej kompozície. Drevitému základu dominuje opäť veľmi intenzívne pačuli, ktoré podmanivým spôsobom do vône prináša drevité, mierne zemité až zelené tóny, ktoré nádherne hrajú s vôňou dreva a ihličia v podobe virgínskeho cédra.

Tajomná odvážna a ľahko zapamätateľná je vôňa ISSORIA AVEN. Jej príťažlivé tajomstvo spočíva v jej orientálnom charaktere, vďaka čomu pôsobí veľmi zvodne. Jemná kávová aróma vinúca sa ovzduším je lahodná a hebká ako krehké objatie. Upúta pozornosť, no vzápätí sa rozplynie a prenechá miesto intenzívnym aromatickým akordom levandule a pikantného kardamómu. Hrejivé a teplé pikantné tóny ambry, pačuli a sladkej živice sú priam stvorené k tomu, aby Vás počas chladných jesenných dní príjemne zahriali. 

Ani počas jesene by svieže parfémy nemali mať „stopku“. Príkladom toho je parfém ISSORIA GARVIS, svieža korenistá vôňa, ktorá však vyžaruje silu, individualitu a presvedčivú charizmu. Je osviežujúca, hlboká, mierne tajomná a aromatická, rovnako ako stredozemné more, ktoré sa stalo hlavnou inšpiráciou pre vznik tohto parfému. Bergamot, grep, chladivé vodné tóny, či orientálne akordy korenia a kadidla vytvárajú sviežo-korenistý akcent s drevitým podtónom, ktorý vystihuje charakter mužnej a sofistikovanej vône.

JESENNÉ UNISEX PARFÉMY 

Jeseň je ideálne obdobie na „voňavé experimentovanie“. Ak ste dostali chuť vyskúšať niečo neobvyklé, niečo, čo každému „udrie do nosa“ teraz je ten správny čas. Unisex parfémy a najmä jesenné unisex parfémy sú jedinečné zmesi orientálnych, korenistých a sladkých tónov, ktoré podčiarknu atmosféru farebnej jesene. Nechajte sa zlákať týmito omamnými vonnými kompozíciami a určite neoľutujete. 

jesenne vone unisex

Ak experimentovať tak poriadne! ISSORIA TELAI je originálna vôňa s výnimočným vyžarovaním. Je mnohotvárna a jedinečná nakoľko sa dokáže dokonale prispôsobiť Vašej pokožke. Jej unikátnosť spočíva v interakcií s Vašimi prírodnými feromónmi, čo znamená, že parfém na nikom nebude voňať rovnako. Zloženie unisex parfému ISSORIA TELAI pozostáva výlučne z jediného tónu Iso E Super. Jedná sa o chemickú látku, aromatickú molekulu, ktorá v prírode neexistuje, a ktorá má jemné púdrovo drevité tóny. Táto látka vyvoláva pocit akoby miestami na pokožke zmizla, splynula s ňou, no po čase sa opäť objaví so svojou charakteristickou zamatovou hebkosťou.

Privoňajte si k hrejivému jesennému kokteilu vďaka parfému ISSORIA ALVAO. Kompozícia sa otvára vôňou horkej broskyne v spojení so sladkokyslým červeným pomarančom a hrejivým kardamónom. Zmyselné srdce odkrýva pikantný kokteil z rumu a koňaku s kvapkou oleja davana a jemným kvetinovým nádychom jazmínu. Opojný zemitý základ z pačuli, santalového dreva a orientálneho benzoinu láka zmysli k najvzdialenejším kútom vnútornej zmyselnosti a neviazanosti. ISSORIA ALVAO je nebezpečne zmyselná, hrejivá a opojná vôňa ako šťavnatý nektár zrelej broskyne.

Oddajte sa pôžitkom a nechajte sa strhnúť vírom výrazných sladkých a korenistých tónov s unisex parfémom ISSORIA RENNA. Táto vôňa je postavená na kontrastoch medzi sladkým a horkým, korenistým a jemným. Sladké čerešne a horké mandle ponorené do likéru z griotky sú najvýraznejším prvkom celej kompozície. Po počiatočnej výraznej aróme sa vo vôni rozvinú jemné kvetinové tóny jazmínu a tureckej ruže. Parfém ISSORIA RENNA má veľmi zaujímavý korenistý aromatický základ, ktorý poteší aj tie najnáročnejšie dámy a pánov. Vanilka, fazule tonka, klinčeky a santalové drevo dodávajú vôni výrazný a dlhotrvajúci jesenný charakter.