Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Voňavý návrat do školských lavíc

602 Views
 

Letné prázdniny ti pomaly mávajú na rozlúčku a musíš sa zmieriť s tým, že ti po bezstarostných dňoch opäť začínajú školské povinnosti. Po prázdninách si nabitá pozitívnou letnou energiou, máš množstvo zážitkov a príbehov, s ktorými sa chceš podeliť so svojimi spolužiakmi, a aj vďaka tomu návrat do školských lavíc nemusí byť dôvod na „depresiu“. Začínaš ďalšiu etapu svojho života, čakajú ťa nové zážitky, nové skúsenosti, do ktorých by si sa mala vrhnúť s nadšením. Nachystaj si svoj trendy outfit, obľúbenú vôňu, dobrú náladu a prejdi bránami školy s úsmevom na perách.

MLADISTVÉ VÔNE PRE ŽENY

Ani pod návalom školských povinností sa nechceš vzdať leta plného slnka, dobrodružstva a nezabudnuteľných zážitkov? V tom prípade siahni po ľahkej a sviežej vôni ISSORIA LAVE, s ktorou zažiješ výbuch pozitívnej energie.  Grep, pomaranč, citrón – cítiš tú sviežu energiu? Táto úvodná kombinácia ti zaiste vyčarí široký úsmev na perách a ty pocítiš chuť skutočne žiť. Sladká cukrová trstina, ruža a konvalinka pôsobia ako sladký ženský bozk, ktorý zahreje pri srdci s dozvukom drevitých tónov a mäkkého pižma. ISSORIA LAVE je jednoducho pravá, skutočná, nefalšovaná a bezprostredná radosť, koncentrovaný optimizmus vo flakóne, vďaka ktorému sa nikdy neprestaneš zabávať.

Ak túžiš po vôni, ktorá by vyzdvihovala tvoju ženskosť, no zároveň by tiež dokázala odzrkadliť tvoju hravú dievčenskú povahu, parfém ISSORIA SIANA je presne to, čo hľadáš. Kvetinovo drevitá kompozícia so silnou ovocnou fazetou rozpráva príbeh ženskej zvodnosti, ktorá je ukrytá pod sladkým romantickým závojom z liči a sviežich šťavnatých malín. Kontrast k sladkej nežnosti a nevinnosti tvorí moderná, živočíšne príťažlivá ruža v spojení s hrejivou balzamikovou vôňou benzoinu, vďaka čomu parfém ISSORIA SIANA búra všetky zaužívané klišé o romantický ženských vôňach. Žena s povahou dievčaťa, dievča s dušou ženy aj taká si aj taká je vôňa ISSORIA SIANA

PARFÉMY NIE LEN PRE MLADÝCH MUŽOV

Energia a odhodlanie, to charakterizuje mladého muža, ktorý má celý život pred sebou. Ak aj ty patríš k mužom, ktorý žijú život aktívne a nezľaknú sa žiadnej výzvy, parfém ISSORIA CASPEN sa stane tvojou potrebnou dávkou adrenalínu. Šport, škola alebo rande, krištáľovo čistá, svieža a žiarivá vôňa ISSORIA CASPEN sa hodí na každú príležitosť. Spája v sebe sviežosť a čistotu morských tónov a vzdušných aldehydov s jemnou sladkosťou vanilky. Korenie, céder a žiarivá ambra ti dodajú správnu dávku adrenalínu potrebnú na zdolávanie výziev, ktoré na teba čakajú. Svieži, intenzívny a mimoriadne zvodný parfém ISSORIA CASPEN s tebou udrží krok počas tvojho celého zážitkami nabitého dňa.

Páčia sa ti klasické mužné vône s dotykom elegancie? ISSORIA AMARY je nadčasovým kúskom vhodným na každodenné nosenie. Jej svieža, intenzívna a tak trochu nevšedná kompozícia si získala srdcia mnohých mužov a najmä žien, ktoré túto vôňu na mužoch jednoducho milujú. Svieže a chrumkavé jablko v kombinácií s bergamotom ľahko otvárajú dvierka do jemne pikantného hrejivého zloženia. Zmyselná vanilka a výrazné drevité tóny dodávajú parfému klasický štýl. Zemitý dubový mach s pelargóniou a zaujímavým akcentom vetiveru do vôni vnášajú arómu prírody, kde sa stretávame s harmóniou sladkých, sviežich a intenzívnych čuchu lahodiacich tónov. ISSORIA AMARY oplýva moderným duchom s klasickými prvkami, je preto vhodný pre všetky vekové kategórie.

MÔJ TIP: Si svojská osobnosť s jedinečným štýlom, ktorá chce ukázať svetu svoju výnimočnosť? Unisex parfém ISSORIA EVEN vyzdvihne tvoju osobitosť a neprehliadnuteľnú osobnosť. Čistej sviežej vôni so studeným kovovým nádychom dominujú bobule borievky s autentickou arómou dobre vychladeného ginu. Sladko-korenistý muškátový oriešok a zelená drevitosť koriandra ďalej umocňujú jej silne aromatický charakter. Keď však do popredia začnú vystupovať drevité tóny, ambra a jemný náznak vanilky ukrytej v základe, parfém začne pôsobiť útulne, mierne hrejivo a vľúdne avšak so zachovaním svojej sviežej povahy. Ak túžiš nie len v prvý školský deň skutočne zaujať, vďaka vôni ISSORIA EVEN ťa jednoducho nikto nemôže prehliadnuť.  

 
Štítky : Amary, Caspen, Even, Issoria, Lave, Siana