Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Ďakujem ti Mami

640 Views
 

Deň matiek, jeden z najkrajších sviatkov v roku. Už v starovekom Grécku, či Ríme oslavovali deň matiek alebo materstva. Prvá myšlienka pravidelných medzinárodných osláv Dňa matiek však vznikla až o mnoho storočí neskôr u Anny Márie Jarvisovej. Prvýkrát takzvaná zakladateľka Dňa matiek oslavovala tento sviatok v roku 1907 ako omšu za svoju matku, o rok neskôr sa tento sviatok už oficiálne oslavoval na počesť všetkých matiek. Americký prezident v roku 1914 oficiálne vyhlásil tento sviatok ako sviatok všetkých matiek naprieč celou Amerikou. Na našom území sme začali tento deň sláviť v roku 1923, a to najmä pričinením Alice Masarykovej, dcéry prezidenta T.G. Masaryka. Aj keď dátum osláv nie je presne daný takmer všade sa slávi práve na jar. Na Slovensku, Čechách a v mnohých iných krajinách tento deň pripadá na druhú májovú nedeľu.

den matiek

V tento deň si každý z nás viac ako inokedy uvedomí aká dôležitá osoba je mama v našom živote. Počas tohto dňa jej vzdávame úctu, pripomíname svoju lásku, venujeme jej svoj čas, či darujeme pozornosť, ktorá ju poteší. Krásnym darčekom môže byť výnimočná vôňa, ktorá jej vyčaruje úsmev na perách.  Každá z našich maminiek má svoj vlastný príbeh, svoju vlastnú osobnosť. Pripravila som si pre Teba preto výber tých najkrajších vôní, pre silné, cieľavedomé, láskyplné, optimistické a hlavne naše najmilovanejšie MAMINKY.


Cieľavedomá, odvážna, pre mnohé ženy inšpiratívna, opísala by si takto svoju maminu? Je to žena, ktorá má vo svojom živote stanovené jasné ciele, za ktorými kráča s odhodlaním a vedomím, že nič nie je nemožné dosiahnuť, pokiaľ bude na sebe pracovať. Vie presne čo chce, z akého dôvodu a tiež ako to získa. Čo sa vôní týka má rada svieže, no pritom zmyselné vône s nádychom noblesy a odvahy. Toto všetko a oveľa viac ponúka parfém ISSORIA VALORA, ktorá reprezentuje ženu kráčajúcu vpred v ústrety svojim snom, ženu odhodlanú dosiahnuť všetko, po čom túži.  Na začiatku do popredia vystupuje sviežosť citrusových plodov, ktoré v okamihu prenechávajú dominanciu kvetinovým tónom z jazmínu, ruže a exotického ylang-ylang. V základe vône sa všetky svieže tóny pomaly rozplývajú a nechajú vyniknúť podmanivú hrejivosť pižma, vetiveru a intenzívneho pačuli. ISSORIA VALORA je určený všetkým sebavedomým ženám, mamám, bez rozdielu veku, ktoré sa odvážili ukázať svetu, čo sa v nich skrýva.

den matiek

Najviac na svojej mame obdivuješ silu, ktorá sa v nej ukrýva. Je to žena, ktorá sa nespolieha na osud, ale sama si tvorí svoj vlastný životný príbeh. Nie je však len silnou ženou, ale aj nežnou a milujúcou matkou, ktorá vychováva svoje deti v láske, úcte a rešpekte. Jej úprimnosť a otvorenosť Ťa utvrdzuje v tom, že sa na ňu môžeš kedykoľvek obrátiť, môžeš jej plne dôverovať, ona tu bude vždy pre Teba. Silnej a priamočiarej žene ako je ona najviac pristane vôňa, ktorá prepája tradíciu s modernosťou. ISSORIA SELAH je moderným poňatím tradičných cyprusových vôní. Spája v sebe ovocné tóny a drevité akordy vďaka čomu vzniká vzdušná, no zároveň hlboká a intenzívna vonná kompozícia. V úvode vône sa o slovo hlási sviežo-sladká mirabelka so šťavnatou broskyňou, ktoré symbolizujú radosť zo života. Dotyk nežnej ženskosti do vôni vnáša kvetinové srdce plné frézií, jazmínu a ruží. Skutočná podstata parfému ISSORIA SELAH sa odhaľuje v jeho základe. Drevité tóny pačuli a dubového machu s doznievajúcimi ovocnými akordami je to, čo robí túto vôňu takú zapamätateľnú.

Optimistická, spokojná a vyrovnaná žena, ktorá miluje život. Takto by sa dala opísať Tvoja mamina. Vždy sa na Teba pozerá s úsmevom na perách a s láskou v srdci. Je ako hrejivé slnko, ktoré svojimi slnečnými lúčmi rozdáva radosť a lásku. Jej hlas je pre Teba ten najsladší zvuk, jej usmievavá tvár ten najkrajší obraz a jej vrúcne objatie Ti prináša ten najlepší láskyplný pocit na svete. Táto výnimočná žena si zaslúži výnimočný parfém, ktorý by odzrkadľoval všetky jej obdivuhodné vlastnosti. ISSORIA ZAYNE je ako Tvoja mama, dokáže premeniť obyčajné chvíle na nezabudnuteľné a jedinečné okamihy. Je to vôňa šťastia a čírej radosti, ktorá ako hrejivé svetlo rozžiari svet a zo šedých dní sa razom stanú pestrofarebné. Počiatočné ovocné tóny sa postupne prelínajú s elegantnými až púdrovými kvetinovými akordami kosatca a bielych kvetov. Skutočný charakter vône sa odhaľuje až v jej základe. Kombinácia kokosu a vanilky vyžaruje vrúcnosť, radosť a pohodu, ktorá zaplaví srdce Tvojej maminky. Parfém ISSORIA ZAYNE je ako pestrofarebná dúha. Vyčarí úsmev, zahreje pri srdci a svojej nositeľke dovolí zastaviť sa a vychutnať si prítomný okamih.

den matiek

Uvedomuješ si, že máš veľké šťastie, že práve Ty máš maminu, s ktorou sa môžeš podeliť o všetko. Vaša vzájomná blízkosť a dôvera je to najcennejšie čo máte, ste tu jeden pre druhého a to je naozajstný neoceniteľný dar. Vždy si nájde čas byť s Tebou, načúvať Ti. Zdieľaš s ňou svoje pocity, radosti, ale i starosti, vďaka tomu máte skutočne silné puto. Tvoja mama Ti dáva pocit bezpečia, pochopenia a bezhraničnej dôvery. Vôňa, ktorú bezpochyby ocení by mala oplývať jedinečnou atmosférou radosti a lásky. ISSORIA DEILA je očarujúci parfém, z ktorého vyžaruje pohoda, elegancia a istá intímna atmosféra. Delikátne zloženie vône je bohaté na ovocné tóny ako sú melón, mandarínka, či sladká broskyňa. Tento ovocný košík má však sofistikovanú elegantnú vôňu, ktorá decentne ladí s kvetinovým srdcom tvoreným zmyselnou orchideou, či jemnou arómou konvaliniek. Pižmovo vanilkový základ len umocňuje dokonale ženský charakter vône, ktorá svojej nositeľke zaistí prirodzenú príťažlivosť.


Všetkým maminkám chceme povedať ĎAKUJEME a prajeme všetko najlepšie!