Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Ovládni Halloween s najsladšími parfémami

1260 Views
 

Halloween je jeden z najobľúbenejších sviatkov na svete a aj u nás sa teší čoraz väčšej obľube. Niektorí ho milujú a berú ako rozptýlenie od všedných starostí, iní ho zas vnímajú v negatívnom zmysle ako „diabolský sviatok“. Charakterizujú ho kostýmy a masky, tekvicová a strašidelná výzdoba, more sladkostí a divoké halloweenske večierky.

halloween issoria

Aký vzťah máš k Halloweenu Ty? Rada sa prezliekaš do strašidelných kostýmov a tento sviatok oslavuješ s priateľmi na party? V našej ponuke nájdeš množstvo dámskych a pánskych vôní, ktoré sú ideálnym doplnkom nie len na halloweenske party a večierky.  Divoké „žúrky“ nie sú práve Tvoja šálka kávy? Je Ti skôr sympatickejšia tradícia „koleda alebo sladkosti“? So sladkými vôňami od nás si zuby rozhodne nepokazíš. Vôňa lahodnej čokolády, krémového karamelu, sladučkej cukrovej vaty alebo pralinky v našich parfémoch Ti ulahodia rovnako ako ich príjemná chuť.

PODMANIVÝ KRÉMOVÝ KARAMEL

karamel_issoria

Sladká, bohatá, krémová vôňa a chuť karamelu, kto by ju nemiloval? Vyvoláva v nás pocit tepla a pohody. Karamel je tým pravým pôžitkom, s ktorým si vychutnáš čaro prítomného okamihu a ucítite pokoj v duši.

Dámsky parfém ISSORIA EMARY upúta svojim výnimočným gurmánskym zložením hneď na prvé privoňanie. Predstav si svieži ovocný kokteil, v ktorom hrajú hlavnú úlohu čerešne. Sladké čerešne namočené do zlatého karamelu. Sladkú zmes ovocia príjemne dotvára vôňa čerstvého popcornu. Ovocný mix tvorený šťavnatým ananásom, kyslastou mandarínkou a jahodou je popretkávaný omamnými kvetinovými tónmi, ktoré pomaly ustupujú hrejivému základu z pačuli, ambry a zmysleného pižma. Parfém ISSORIA EMARY je sviežo-sladké potešenie, ktoré rozhodne musíš vyskúšať. 

Samozrejme aj páni môžu uspokojiť svoju túžbu po sladkom, a to vďaka pánskemu parfému ISSORIA SIAN. Je to moderná vôňa s trošku škandalóznym sladkým charakterom, napriek tomu veľmi mužná a intenzívna. Kompozícia parfému je vyskladaná tak, aby ohromila všetky zmysli. Svieža hlava parfému tvorená mandarínkou a aromatickou šalviou, srdce obsahujúce pikantné fazule tonka s náznakom jemnosti a lahodnosti sladkého karamelu a pevný, hlboký základ obohatený o tóny zemitého vetivera. Parfém ISSORIA SIAN je intenzívny, kontroverzný a extrémne návykový, pretože len raz nestačí.

VANILKOVÉ POKUŠENIE

vanilka_issoria

Vedci zistili, že...., ale naozaj, vedela si, že najobľúbenejšia vôňa aj príchuť na svete je práve vanilka? Nenadarmo jej patrí titul kráľovná všetkých korenín. Má neodolateľne sladkastú chuť a výraznú arómu. Je tiež jednou z najpoužívanejších ingrediencií v parfumérií nie len vďaka jej nádhernej vôní, ale aj vďaka jej afrodiziakálnym účinkom a schopnosti zlepšiť svojmu nositeľovi náladu a zbaviť ho stresu.

Dámsky parfém ISSORIA KAIA je vzrušujúci, zvodný, romantický a okúzľujúci. Hneď v úvode láka na sladké tóny pralinky s prímesou horkých mandlí a korenistých fazuliek tonka, ktoré majú priam magickú vanilkovú arómu. Sladká vôňa je odľahčená sviežimi citrusovými tónmi, ktoré sa jemne prelínajú s vôňou veľmi dobre známeho afrodiziakálneho kakaa. Zmyselné kvety v podobe bulharskej ruže a jazmínu v objatí vanilky pôsobia ako opojný nektár, ktorému nie je možné odolať. ISSORIA KAIA je majstrovsky namiešaná zmes, ktorá v sebe ukrýva tú správnu dávku túžby, vášne, nehy a romantiky.

Ako vonia sladké pokušenie? No predsa ako pánsky parfém ISSORIA TONYR. Pikantnej hrejivej kompozícií s kvapkou sladkej mandarínkovej šťavy dominuje škorica, nie však ostrá a intenzívna, skôr lahodná a jemná škoricová aróma. Zmyselnosť a dotyk exotiky prináša sladká myrha so svojou zamatovou balzamovou vôňou a tabak, ktorý v sebe ukrýva vôňu whisky, karamelu a sušenej trávy. Spolu s jemne vanilkovými fazuľami tonka a sladko-zemitým pačuli utvára veľmi mužný charakter, ktorý vysiela neodolateľne príťažlivú energiu. ISSORIA TONYR je vábivá vôňa priam nabitá sladkým sexepílom. 

ZDRAVÉ MLSANIE

med_issoria

Pre tých z Vás, ktorý nepodľahli a úspešne sa vyhýbajú všetkým sladkým lákadlám, mám skvelú alternatívu. Je to sladké, je to zdravé a prírodné, čo je to? No predsa najstaršie sladidlo na svete – med. Táto úžasná lepkavá hmota s prenikavou sladkou vôňou je niečo, čo by sme si rozhodne nemali odopierať. 

Dámsky parfém ISSORIA ENOLA je hrejivá, sladká, výrazne kvetinová, bohatá a skutočne očarujúca vôňa. To, čo si v nej zamiluješ je najmä vôňa sladko hrejivého medu, ktorú dopĺňajú kyslasté maliny. Biele kvetinové tóny jazmínu, gardénie a pomarančového kvetu celú kompozíciu mierne zjemňujú, no ako celok vôňa pôsobí veľmi hravo, zvodne a neodolateľne sladko. S parfémom ISSORIA ENOLA sa budeš každý deň cítiť ako v sladkom hrejivom objatí, ktoré Ti vyčaruje úsmev na tvári, dodá poriadnu dávku optimizmu a dobrej nálady.

Aromatické zloženie pánskeho parfému ISSORIA JAIR zjemňuje medová sladkosť. Úvod vône patrí intenzívnej levanduli. Táto sladko aromatická kvetina s kvapkou bergamotu a trpkými pikantnými borievkami je skutočne vkusný a energický úvod, ktorý naznačuje sľubné pokračovanie. V robustnom a elegantnom zložení má svoje miesto tiež majestátna ruža, ktorej kvetinové tóny dopĺňa výrazný a špecifický karafiát. Trošku temné, veľmi sexy tajomstvo do vôni vnáša dubový mach,  intenzívne pačuli a zlatistý med. Záverečné sólo patrí teplej, mäkkej a živočíšnej vôni kože, ktorá umocňuje prepychovú atmosféru výnimočného parfému ISSORIA JAIR.

MÔJ TIP: Nech sa páči, extra dávka sladkosti v podobe dámskeho parfému ISSORIA MELIA. Karamel, vanilka, cukrová vata, horká čokoláda, či med. Nie to nie je menu vychytenej cukrárne, ale kombinácia ingrediencií, ktorá z parfému ISSORIA MELIA robí skutočne vyberanú gurmánsku vôňu. Je to intenzívny parfém, ktorý zachytáva kúsky sladkej nevinnosti a kombinuje ich s opojnými kvetinovými tónmi a korenistými akordami. Dodáva im lahodnú orientálnu sladkosť, ktorá pošteklí Tvoju fantáziu.

Sladké parfémy sa nepochybne tešia veľkej obľube, niet sa čomu čudovať, veď kto z nás by nechcel byť doslova na zjedenie?