Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Vianočné darčeky pre mužov

1097 Views
 

Tak ako každý rok aj tento rok pred Vianocami riešiš večnú dilemu, čo darovať mužom Tvojho života na Vianoce? My Ti radi poradíme, jednoducho daruj parfém. Krásna mužná vôňa poteší nie len Tvojho partnera, otca, brata, či kamaráta, ale určite aj Ty oceníš ich príjemnú vôňu. Aby sme Ti to ešte viac uľahčili pripravili sme si pre Teba pár tipov neodolateľných pánskych vôní, ktoré budú nepochybne trefou do čierneho.

vianocne darceky pre muzov issoria

Šarmantný zvodca, ale aj sofistikovaný gentleman. Prekvap svojho manžela príťažlivou a ľahko zapamätateľnou vôňou ISSORIA AVEN, v ktorej spoločne odhalíte jej podmanivé tajomstvo. Kávová aróma, levanduľa a pikantný kardamóm sú vstupnou bránou do orientálno drevitej kompozície tohto parfému. Hrejivá ambra, sladká živica a pačuli priam roztápajú ľady a odhaľujú vášeň v celej svojej kráse. Vôňa ISSORIA AVEN Ti dodá pocit intimity, jedinečného splynutia a výnimočnej súhry. 

Čo darovať najlepšiemu priateľovi, ktorý je pre Teba vzorom odvahy, ktorý Ťa nikdy nesklame a vždy pri Tebe stojí? No predsa rovnako odvážny a skutočne výnimočný unisex parfém ISSORIA O´MAX. Je to okamžite rozpoznateľná vôňa, ktorá definuje silnú, dominantnú a nevšednú osobnosť. Intenzívny dymový oud, bohatá vôňa kože a drevito-korenisté akcenty so sladkým nádychom malín a ruže, to je ISSORIA O´MAX, parfém s nevšedne tajomným charakterom. 

Tvoj milovaný otec, či starý otec je gentleman, muž s vyberaným vkusom a distingvovaným správaním, ktorého rozhodne poteší parfém ISSORIA ARLO. Spočiatku zaujme svojou sviežou ľahkou vôňou tvorenou mandarínkou a zázvorom, no neskôr sa stáva bohatšou a ťažšou. Kytica kvetov, ambra, pižmo, či vanilka tomuto parfému dodávajú príťažlivú sladkosť, zatiaľ čo kadidlo, tabak a koža tú pravú maskulínnu energiu. Hrejivosť, sladkosť a zároveň pikantný akcent parfému ISSORIA ARLO sú zárukou luxusného a intenzívneho voňavého zážitku.

Tvoj blízky priateľ (možno aj trochu viac) vyčnieva z davu v tom najlepšom slova zmysle, že áno? V tom prípade pre neho máme dokonalú vôňu, tekutý sexepíl a nespútanosť, parfém ISSORIA ISSAR. Kombinácia intenzívneho citrusového akordu bergamotu s čiernym a sečuánskym korením je priam výbušná. Svoju silu parfém ukazuje hneď v úvode a každým ďalším privoňaním naberá na intenzite. Aromatická levanduľa, drevito-pikantné pačuli a výrazný vetiver dokazujú neskrotnosť divokej prírody, ktorá bola inšpiráciou pri tvorbe tohto parfému. ISSORIA ISSAR je jednoducho vôňa skutočnej osobnosti s neodolateľnou charizmou. 

Brat/braček, tak trochu blázon, s ktorým máš nespočetné množstvo dych berúcich zážitkov ocení vôňu s rovnako bláznivo divokým charakterom ISSORIA CASEON. Je to veľmi mužná aromatická esencia, v ktorej hrajú hlavnú úlohu morské tóny spolu so šťavnatým bergamotom. Pikantná šalvia a rozmarín spolu s kadidlom a pačuli sú zárukou intenzívneho hrejivého zážitku. Keď sa spoja svieže a korenisté akordy, výsledkom je absolútne vyvážený parfém ISSORIA CASEON, ktorý oplýva prirodzenou maskulínnou energiou, je divoký a elegantný zároveň. 

Pokiaľ hľadáš konkrétny pánsky parfém určite ho nájdeš v našom Prevodníku vôní. Ak potrebuješ s výberom ešte poradiť klikni na našu Mapu vôní, ktorá Ťa navedie tým správnym smerom.