Blog navigation
Posted in: Inšpirácie vôní

Oslavujeme Medzinárodný deň žien

1112 Views
 

Skôr než začneš čítať, mám pre Teba dôležitú informáciu. Pre našich verných zákazníkov z Parfemplus sme si pripravili špeciálny bonus až 30€ na nákupy v našom novom e-shope ISSORIA. Pozorne si prečítaj podmienky TU a využi tento bonus ešte dnes, možno práve na nákup darčekov k MDŽ. 

Medzinárodný deň žien, deň venovaný nežnejšiemu pohlaviu. Je to oslava ženy ako takej, je to deň boja za rovnoprávnosť žien, je to tiež sviatok, vďaka ktorému môžeme všetkým ženám vyjadriť vďaku formou milého slova, úsmevu, objatia alebo vhodného darčeka. 

issoria mdž

Počiatky medzinárodného dňa žien siahajú až do 19. storočia, kedy 8. marca 1908 americké robotníčky demonštrovali v uliciach New Yorku a žiadali zlepšenie pracovných podmienok žien ako je skrátenie desaťhodinového pracovného času, vyššie platy, ale tiež získanie volebného práva. V roku 1910 sa ženy zo 17 krajín sveta zišli na medzinárodnej konferencii pracujúcich žien a rozhodli, že medzinárodný deň žien bude zavedený vo všetkých zo 17 krajín. Následne sa MDŽ začalo masovo oslavovať v Rakúsko-Uhorsku, Dánsku, Nemecku, Švajčiarsku a neskôr i v Rusku. 

Dnes má MDŽ dlhoročnú tradíciu aj u nás. Manželky, matky, priateľky, či dcéry sa 8. marca tešia zo záplavy kvetín, bonboniér a ostatných darčekov, ktoré im spríjemnia deň, a ktoré sú znakom úcty a rešpektu k im samotným a všetkým ženám. AJ Ty máš pri sebe ženu, ktorej chceš v tento deň vyjadriť svoj obdiv a vďaku milým darčekom? Aj keď kvetom nikdy nič nepokazíš a čokoládou alebo šperkom zrejme tiež neurobíš krok vedľa, výnimočný parfém je darček, ktorý ohúri skutočne každú z nás. Daruj žene Tvojho života parfém, ktorý vypovie Tvoje pocity za Teba. 

issoria mdž

ISSORIA LYRA, vôňa, ktorá hovorí ĎAKUJEM TI! Táto elegantná biela kvetinová vôňa poteší každú ženu, ktorá svoj šarm a pôvab dokáže sofistikovane vystaviť na obdiv svojho okolia. ISSORIA LYRA je nežný no intenzívny parfém, ktorému dominujú tóny tuberózy a pomarančového kvetu, ktoré sa vynímajú na hebkom vanilkovo pižmovom základe. Nesie v sebe istú vznešenosť, hrdosť a odvahu, rovnako ako žena, ku ktorej cítiš nekonečnú úctu, rešpekt a vďaku. Daruj parfém ISSORIA LYRA svojej mame, či starej mame, a ukáž jej ako veľmi Ti na nej záleží. 

ISSORIA ENOLA, vôňa, ktorá hovorí ĽÚBIM ŤA! Táto vôňa je ako sladké hrejivé objatie Tvojej milovanej manželky, či priateľky, ktoré Ti vždy vyčarí úsmev na perách. ISSORIA ENOLA je sladká, výrazne kvetinová, bohatá a skutočne očarujúca vôňa. To, čo si v nej každý zamiluje je najmä vôňa sladko hrejivého medu, ktorú dopĺňajú kyslasté maliny. Biele kvetinové tóny jazmínu, gardénie a pomarančového kvetu celú kompozíciu mierne zjemňujú, no ako celok vôňa pôsobí veľmi hravo, zvodne a neodolateľne sladko. Parfém ISSORIA ENOLA je vyjadrením Tvojej lásky, s ňou daruješ svojej milovanej aj kus svojho srdca. 

issoria mdz

ISSORIA ALASIA, vôňa, ktorá hovorí SI ÚŽASNÁ! Sila, vášeň, sebavedomie a nezávislosť, to sú vlastnosti ženy, ktorú obdivuješ. Táto žena, či už kamarátka, sestra, kolegyňa alebo Tvoja šéfka ocení vôňu, ktorá symbolizuje modernú, autentickú a inšpiratívnu ženu. ISSORIA ALASIA je presne ten odvážny parfém, ktorý v sebe spája ženskú energiu a maskulínne prvky do jednej intenzívnej a elegantnej vonnej kompozície. Výraznú levanduľu a kyslosť mandarínky s jemným jazmínom rozohrieva sladká vanilka a teplá ambra. Vďaka tomuto spojeniu je ISSORIA ALASIA parfém, z ktorého cítiť odvahu a sebavedomie jeho nositeľky. 

MÔJ TIP: unisex parfém ISSORIA VIESSA je ideálnym darčekom pre ženu, ktorá je plná energie a radosti alebo práve naopak, potrebuje povzbudiť a „dobiť baterky“ s vôňou plnou šťastia a sviežosti. ISSORIA VIESSA pozitívne prekvapí svojou citrusovou sviežosťou, ktorá pôsobí ako ľadová sprcha. Tóny bergamotu, citrónu a kardamómu sú skutočne výrazne, jemne ich dopĺňajú zelené a ovocné akordy papáje a ananásu.  Neskôr sa na povrch prebíjajú sladkasté tóny ruže, fialky a jazmínu ukryté v srdci vône. Aj napriek tomu, že sa jedná o citrusovú vôňu, ISSORIA VIESSA rýchlo nevyprchá, usadí sa na pokožke, kde sa ďalej rozvíja v teplých tónoch ambry a santalového dreva.

Všetko najlepšie milé, obetavé, láskyplné, odvážne, citlivé, nežné, silné,.....ženy!