Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

Užívaj si luxus života s parfémom ISSORIA LYEN

176 Views
 

„Žijem v prepychu. Robím len to, čo ma baví a čo mi prináša radosť. Teším sa z krásy, z umenia, z lásky... Užívam si luxus života každý deň.“

Žiješ v slobode a v bezstarostnom blahobyte. Miluješ kvalitné veci, vychutnávaš si exkluzívne jedlo a užívaš si luxusné dovolenky. Život v hojnosti je pre Teba život prežitý slobodne, život, v ktorom si plníš svoje sny a robíš len to, čo sama chceš. Vieš, že najlepšia investícia je investícia do seba. Preto sa o seba staráš a dopraješ si všetko, po čom túžiš.

issoria lyen

Tvoj štýl sa dá označiť jediným slovom, glamour. Noblesa, luxus a kvalita, práve to vyhľadávaš v každej oblasti svojho života. Farby, lesk, okázalé doplnky, či tie najluxusnejšie materiály, v takom oblečení a v takom prostredí sa cítiš najlepšie. Keďže si skutočne potrpíš na každom, aj tom najmenšom detaile, ktorý tvorí Tvoj dokonalý „look“ nezabúdaš tiež na parfémy, ktorých máš vo svojej zbierke skutočne závideniahodný počet. Tvoja vôňa nemôže byť nenápadná, jemná, či nevtieravá, nie, to nie je Tvoj štýl. Miluješ vône, ktoré vzbudzujú pozornosť, a vďaka ktorým si neprehliadnuteľná. Korenisté orientálne kompozície, sladké gurmánske tóny vanilky, praliniek, či výraznej škorice, to je to, čo Ťa definuje. Parfém ISSORIA LYEN je vôňa luxusnej aury, ktorá Ťa obklopí a naplno pohltí nie len Teba, ale aj Tvoje okolie. 

ISSORIA LYEN je šteklivá unisex vôňa, ktorá v sebe snúbi ostrý a provokatívny charakter s hrejivou zmyselnosťou. Je vôňou ženy, či muža, ktorý oceňujú luxus, doprajú si ho a vedia, že si ho zaslúžia. Sofistikovaný nádych koňaku tvorí úvod do veľmi zmyselnej a jedinečnej kompozície tohto parfému. Škorica, vanilka a delikátna pralinka zahalené v jemnom alkoholovom opare Ťa absolútne pohltia svojou sladkosťou, ktorej sa nebudeš vedieť nabažiť. Hlboké a teplé tóny dubového a santalového dreva ďalej umocňujú intenzívny zážitok z vône, ktorá je tak opojná, rozmarná, tak pôžitkárska akoby bola vytvorená v samotnom raji. 

Unisex parfém ISSORIA LYEN je potešenie, ktoré chceš, luxus, ktorý si môžeš dovoliť, vôňa, ktorú musíš mať!