Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA LUNET, vôňa ženy so srdcom na dlani

226 Views
 

„V starostlivosti o šťastie druhých nachádzam svoje vlastné šťastie. Svojou starostlivosťou rozdávam lásku, ktorá je mi vždy opätovaná.“

Starostlivá a empatická žena akou si, si právom užíva pocit byť milovaná, cenená a potrebná. Dokážeš porozumieť potrebám ostatných, vcítiť sa do nich a následne im nezištne pomôcť. Vďaka tomu si pre mnohých takzvanou „bútľavou vŕbou“, osobou, na ktorú sa môžu vždy obrátiť, miestom, kde vždy nájdu pochopenie, podporu a pomoc. Ten pocit, že si niekomu nápomocná je Tvojou odmenou. Starostlivosť o ostatných Ti prináša najväčšiu radosť a pocit zadosťučinenia.

issoria lunet

Tvoj vzhľad, vystupovanie, či vôňa hovoria jasnou rečou: „Som pôvabná žena so srdcom na dlani.“ Čo sa vône týka mala by reprezentovať všetky stránky Tvojej osobnosti. Parfém musí byť sladký, aby odrážal Tvoj životný optimizmus, mal by však byť dostatočne jemný a pôvabný, rovnako ako Tvoja empatia a ušľachtilosť. V neposlednom rade vyhľadávaš tiež sviežosť, ktorá Ti dodáva energiu, a ktorá je akýmsi odrazom Tvojej dobrosrdečnosti. Ovocno-kvetinové kompozície s dotykom citrusov a elegantným nádychom pižma, či jemných drevitých tónov, to je tá pravá vôňa pre Teba. Všetko, čo od svojho parfému očakávaš nájdeš vo vôni ISSORIA LUNET. Je elegantná, pôvabná, nežná, no zároveň príjemné sladká, svieža a energická.

Parfém ISSORIA LUNET Ťa očarí svojou nadčasovou ženskosťou a všestrannosťou. Je to vôňa, ktorú môžeš nosiť vo dne i v noci, vôňa s intímnou atmosférou, no zároveň s intenzívnou energiou a zmyselnosťou. Sladkú vôňu s púdrovým dozvukom na začiatku rozžiari šťavnatá hruška a mandarínková esencia, ktorá vyvažuje intenzívne biele kvetinové srdce z jazmínu, neroli a pomarančového kvetu. Zatiaľ, čo sa sladké biele okvetné lístky vznášajú v ovzduší, parfém ISSORIA LUNET Ťa začne zahrievať svojim bohatým ambrovým základom s lahodnou bourbonskou vanilkou. Hĺbka, intenzita ako aj výdrž tejto vône je zdokonalená pižmovým základom, ktorý pôsobí nadčasovo a pritom nenútene moderne.

ISSORIA LUNET odráža Tvoju dobrosrdečnú a empatickú povahu. Je to vôňa, ktorá o Tebe vypovedá, že si jemnocitná a starostlivá žena, na ktorú sa dá vždy spoľahnúť.