Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA PEYA, parfém plný lásky a hravosti

148 Views
 

„Vždy, všade a za každých okolností som tu pre teba a ty si tu pre mňa, a to je najdôležitejšie.“ 

Si žena, pre ktorú je dôležité udržiavať dobré medziľudské vzťahy. Máš otvorené srdce, si empatická a obetavá a to isté požaduješ od svojich blízkych. Tvoje vzťahy sú veľmi silné a pevné založené na súdržnosti, vzájomnej úcte a láske. Cítiš vzájomnú blízkosť, istotu a bezpečie, ktoré sú pre Teba také dôležité. Veľmi dobre vieš, že človek nemôže zvládnuť všetko sám. Práve preto dávaš svojim blízkym patrične najavo, že si tu pre nich a oni sú tu zas vždy pre Teba. 

issoria peya

Tvoja hravá romantická povaha sa odráža tiež v Tvojom štýle. Miluješ farby, kvetinové vzory a nežné ženské doplnky. To isté platí aj pre Tvoju vôňu. Tá by mala odrážať Tvoju ženskosť, dobrosrdečnosť a nežnosť. Zároveň z nej musíš cítiť radosť a istú dávku roztopaše. Kvetinové ovocné vône sú pre Teba to „pravé orechové.“ Kvetiny najmä nežné biele kvety zvýrazňujú Tvoju romantickú ženskosť, zatiaľ čo sladké ovocné tóny o Tebe vypovedajú, že si žena plná radosti zo života. Parfém ISSORIA PEYA bude pre Teba láska na prvé privoňanie. Vyvolá v Tebe pocit šťastia, bezhraničnej lásky a vzájomnej súdržnosti.

Parfém ISSORIA PEYA je ako radostný elixír života. Je plný kvetín, ovocia, sladkosti, ale i sviežosti. Jeho veľmi ženský charakter si podmaní všetky ženy bez rozdielu veku. Na začiatku je rozpoznateľný ovocný akord sladkých hruškových kvetov, ktorý dopĺňa náznak sviežej mandarínky a bobuľového ovocia. Vďaka tomu je úvod vône skutočne šťavnatý a veľmi podmanivý. Pravá podstata parfému sa však vynára až v jeho srdci, kedy sa medzi ovocné tóny pomaly, ale isto zakrádajú biele kvety v podobe gardénie a jazmínu. Práve zásluhou tejto kvetinovej arómy parfém ISSORIA PEYA vyzdvihne Tvoju nespornú ženskosť. Náznak extra sladkosti hnedého cukru kontrastuje s jemnosťou a čistotou kvetinových tónov. 

Vďaka parfému ISSORIA PEYA pochopíš, že vzájomná súdržnosť a podpora je rovnako dôležitá ako láska úcta a rešpekt.