Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA AMIAR je dominantná vôňa pre neobyčajného muža

256 Views
 

"Nikdy nebudem kráčať v dave, som predurčený stáť vpred a celý dav viesť. Verím v seba, v svoje schopnosti rovnako ako mi dôverujú ostatní."

Vyžaruje z Teba sebadôvera, ktorá priťahuje ľudí, vďaka nej Ti ľudia dôverujú a nechávajú sa Tebou viesť. Máš dar ľudí inšpirovať, motivovať ich, dar reči a silnej charizmy. Nie si však len muž slova, ale aj muž činu. Si zásadový, charakterný a priamočiary muž, ktorý sa nebojí žiadnej výzvy, nebojí sa vzdorovať keď je to potrebné. Možno hrdina, možno len človek, ktorí verí, že môže niečo zmeniť, a práve preto sa zodpovedne zhosťuje svojej úlohy skutočného lídra, ktorého sa oplatí nasledovať.

issoria amiar

Jednoduchosť, minimalizmus alebo nesmrteľná klasika, to je Tvoj štýl. Pôsobíš vždy uhladene, elegantne avšak vždy so „sexy šmrncom.“ Priamočiary človek, priamočiary štýl a tiež priamočiara a charakteristická vôňa, to si Ty. Klasik, ktorý dokáže zaujať, dokáže pritiahnuť pozornosť nenútene a s patričnou gráciou. Parfém, ktorý Ťa bude vystihovať musí odrážať Tvoju energiu, silu a sexepíl. Množstvo Tvojej nevyčerpateľnej energie odzrkadľujú svieže citrusové tóny, silu a sexepíl zas korenisté akcenty, ktoré dokážu okamžite zaujať. Nesmieme však zabudnúť na to, že si dušou klasik a elegán, a práve túto stránku Tvojej osobnosti dokonale podporia intenzívne a hlboké drevité tóny. Všetky tieto ingrediencie a vlastnosti nájdeš v jedinečne podmanivej vôni ISSORIA AMIAR.

Parfém ISSORIA AMIAR, to je intenzívny zážitok, priamočiara vôňa, ktorá stelesňuje silu, eleganciu a dominanciu. Výrazný aromatický charakter tohto parfému sa v úvode odhaľuje pomocou sviežich citrusových akordov grapefruitu a šteklivej aróme levandule. Sviežosť postupne striedajú čisté drevité tóny santalové dreva avšak stále s neodolateľnou aromatickou stopou vďaka mužnej vôni vetivera a muškátového orieška. ISSORIA AMIAR je parfém prekypujúci sexappealom s dotykom magického orientu v podobe pačuli, škorice a kardamónu, vďaka ktorému je jeho vôňa extrémne príťažlivá a nebezpečne návyková.

ISSORIA AMIAR je dominantná vôňa pre neobyčajného muža, ktorý má dar, schopnosti a moc ľudí viesť, podnecovať a inšpirovať. Má moc zmeniť svet.