Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA O´MAX - výnimočný parfém pre výnimočnú osobnosť

442 Views
 

„Som výnimočná osobnosť predurčená dosiahnuť najvyššie ciele.“

Máš v sebe niečo naviac, niečo neopísateľné a veľmi silné. Dominantný a prirodzene vodcovský typ akým si na seba priťahuje pozornosť ako magnet a okamžite si získa pozornosť a priazeň svojho okolia. Veľmi dobre vieš, že Tvoja charizma, šarm a sebavedomie prevyšujú bežné štandardy a tak to aj patrične využívaš na dosiahnutie svojich cieľov. Tvoje vysoké ambície mnohí považujú za nedosiahnuteľné. No Ty vieš, čo sa v Tebe ukrýva, veľmi dobre poznáš svoje schopnosti a vieš, že dosiahneš všetko, čo si zaumieniš. Uvedomuješ si svoju výnimočnosť, ktorú Ti ostatní môžu len závidieť.

issoria o´max

Tvoja originalita a nekonvenčné myslenie sa premieta tiež do Tvojho štýlu. Najlepšie sa cítiš v objatí luxusu s kvapkou excentrizmu. Úplne všetko, čo nosíš, čo robíš aj ako voniaš vyjadruje Tvoju svojráznosť a individualitu. Neoddeliteľnou súčasťou Tvojej osobnosti je vôňa. Tá musí byť rovnako výrazná a neopakovateľná ako Ty. Miluješ mierne kontroverzné vonné ingrediencie a nevšedné kombinácie, ktoré sú akýmsi Tvojim unikátnym podpisom. Tvoja vôňa je s Tebou úzko spätá, keď niekto vkročí do miestnosti, v ktorej si bol/a ihneď ucíti Tvoju prítomnosť a Tvoju intenzívnu vôňu bude cítiť ešte veľmi dlhý čas. Je to najmä zásluhou orientálnych, či exotických kombinácií plných korenia, vzácnych drevín, dymového kadidla, či opulentných kvetinových tónov, ktoré vyhľadávaš. Pokiaľ si však vôňu, ktorá by sa stala Tvojim jedinečným podpisom ešte nenašiel/nenašla, máme pre Teba niečo naozaj výnimočné, určené pre skutočných znalcov parfémov. ISSORIA O´MAX je parfém, ktorý je odvážny, nekonvenčný a nezabudnuteľný rovnako ako Ty.

Unisex parfém ISSORIA O´MAX je intenzívny, odvážny a skutočne výnimočný. Je to okamžite rozpoznateľná vôňa, ktorá definuje silnú, dominantnú a nevšednú osobnosť. Už od prvého privoňania z nej cítiť luxus a isté temné tajomstvo, ktoré zvádza a nabáda k jeho odhaleniu. Odvážny a hrejivý dymový oud Ťa zaplaví svojou intenzitou, ktorej musíš podľahnúť. Vzápätí Ťa obklopí bohatá vôňa kože , drevito-korenisté akcenty so sladkým nádychom malín a ruže. Dymový oblak orientálneho kadidla ďalej umocňuje nevšedne tajomný charakter parfému ISSORIA O´MAX.

ISSORIA O´MAX predstavuje silu, moc a odvahu človeka, ktorý stojí na vrchole hierarchie.