Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

Poteš svoje zmysly parfémom ISSORIA ELECTRA

161 Views
 

„Zmysly sú hlavným prameňom mojich emócií. Poteším svoje oči, roztancujem chuťové poháriky, ulahodím svojim očiam, budem sa dotýkať s láskou a precítim krásu vôní. Budem vnímavá a pocítim explóziu nadšenia zo samotného bytia.“

Do všetkého, čo robíš, čoho sa dotkneš, či povieš vkladáš vášeň. Si neobyčajne emocionálny človek, ktorý intenzívne prežíva každý jeden okamih. Bol Ti do vienka daný dar, ktorý Ti umožňuje vnímať radosti a krásy tam, kde ostatní nevidia nič. S intenzívnou radosťou si vychutnávaš slnečné lúče všedného dňa, hudbu, ktorá roztancuje Tvoje nohy, či pôžitky, ktoré roztancujú Tvoje chuťové poháriky. Si človek, ktorý sa nehanbí za svoje emócie a neskrýva svoju úprimnú radosť, či bolestivý žiaľ. Vďaka tomu je pre Teba život neobyčajne intenzívny zážitok, vďaka tomu prežívaš každý okamih so sebe vlastnou láskou a vášňou.

issoria electra

Tvoja Vášeň k životu je viditeľná hneď na prvý pohľad. Si človek, ktorý jednoducho vyčnieva z davu. Tvoja individualita je vyjadrená nie len Tvojim excentrickým správaním, ale aj jedinečným štýlom. Výrazné farby, vzory, doplnky a celková vizáž je ako Tvoj podpis. Taká si, takú Ťa ľudia poznajú a zbožňujú. Tak ako Tvoj prejav, rovnako aj vôňa tvoria Tvoju výnimočnú auru. Pri výbere vône sa vždy riadiš prvým dojmom. Vôňa v tebe musí vyvolať skutočne silné emócie, pretože aj parfém reprezentuje Tvoju osobnosť, a práve preto to musí byť „láska na prvé privoňanie“. Vášeň a intenzita, s ktorými prežívaš svoj život je ukrytá aj v tvojom parféme. Orientálne, gurmánske, či korenisté tóny tvoria výrazný celok, ktorý je nezameniteľný a skutočne návykový. Explózia vôní a emócií, to je to, čo od parfému očakávaš, a to je to, čo ti ponúka výnimočná vôňa ISSORIA ELECTRA

Parfém ISSORIA ELECTRA  je láska na prvé privoňanie. Je to jedinečná a okúzľujúca orientálna esencia, ktorá chytí za srdce každého milovníka luxusných a nenapodobiteľných vôní. Táto unisex vôňa je dielom alchymistu, ktorý za pomoci vzácnych ingrediencií stvoril majstrovské dielo s cieľom potešiť zmysly a vyvolať doslova explóziu emócií.

ISSORIA ELECTRA  je poéziou žiarivých a teplých vonných akordov navodzujúcich hrejivý pocit nežného objatia. V úvode vône sa snúbia sladké orientálne akordy v podobe ambrového dreva spolu s hrejivými tónmi ambergris s mierne slaným morským podtónom. Jemný dotyk šafranu a zmyselného jazmínu podporuje sladký charakter kompozície, ktorá miestami pôsobí ako sladké karamelové potešenie. V závere kompozície doznievajú ihličnaté tóny jedľovej živice a cédrového dreva.

ISSORIA ELECTRA je strhujúca orientálna vôňa, ktorá v Tebe zažne plameň nespútanej vášne.