Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

Nájdi pozitívny zmysel s parfémom ISSORIA MOYA

106 Views
 

„Dobro vždy zvíťazí nad zlom. Nie je to rozprávka je to život, môj život. Nikdy v sebe neprestanem živiť nádej a vieru v to, že dobro a spravodlivosť sú neporaziteľné. Optimizmus je moja cesta ku šťastiu.“

Si človek, ktorý život berie s ľahkosťou a s radosťou prežívaš každý jeden deň. Tvoj optimistický pohľad na svet je vysoko nákazlivý, a preto si obklopená ľuďmi, ktorí rovnako ako Ty vidia vo všetkom len to dobré. Pre svojich blízkych si ako slnko, ktorého teplé slnečné lúče rozžiaria všetko, čoho sa dotknú. Rozdávaš radosť a šťastie všade kde sa objavíš a to je Tvoj najväčší životný dar. Vo všetkom a v každom hľadáš dobro, lásku, pozitívny zmysel, veci, ktoré ostatní vidia v Tebe.

issoria moya

Tvoj štýl odráža Tvoj životný optimizmus. Rovnako ako Tvoj šatník hýri farbami a vzdušnými materiálmi tak aj vône o Tebe napovedajú, že zmyslom Tvojho života je byť šťastná a rozdávať radosť. Ľahké trochu romantické kompozície, v ktorých by nemali chýbať sladké ovocné akcenty a záplava kvetov dokážu výstižne dotvoriť obraz Tvojej osobnosti. S dotykom hrejivej ambry, pižma, či drevitých tónov budeš navyše pôsobiť nie len hravo a radostne, ale aj veľmi žensky so správnou dávkou podmanivosti. Vône sú Tvojou neoddeliteľnou súčasťou, rada sa nimi obklopuješ, rada voniaš sebe samej a tiež ostatným. ISSORIA MOYA je ideálny parfém na každú príležitosť, vďaka ktorému pocítiš šťastie v každom okamihu dňa. A navyše, na Tvoju vôňu budeš zbierať komplimenty na každom kroku.

ISSORIA MOYA je vzdušná optimistická vôňa, ktorá je plná radosti a hravosti. Je ľahká a nekomplikovaná a práve v tom spočíva jej kúzlo. Sladká jahoda akoby poletovala v slnkom prehriatom ovzduší a tešila Ťa svojou príjemne sviežou vôňou. Biele kvety a fialka naznačujú nenútenú eleganciu so zachovaním šibalského a mladistvého charakteru vône. Jemnosť a čistota pižma v spojení s bielym drevom a vanilkou umocňujú príjemný a pozitívny pocit, ktorý sa s Tebou bude niesť ako ľahučký obláčik počas celého dňa.

ISSORIA MOYA Ti bude pripomínať aké dôležité je tešiť sa zo života a z každodenných maličkostí. Vďaka nej budeš sršať optimizmom a vo všetkom nájdeš pozitívny zmysel.