Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA ZENERS nabáda k spontánnosti

143 Views
 

"Neskôr a potom nemám v slovníku. Buď teraz alebo nikdy."

Miluješ pocit slobody bez limitov, bez obmedzení. Z toho pramení Tvoja spontánnosť. Vďaka svojej odvahe, energií a aktívnosti zažívaš dobrodružstvá, o ktorých mnohí len snívajú, robíš veci, na ktoré iným chýba odvaha a spoznávaš to, čo je pred inými skryté. Behať bosí po orosenej tráve, ochutnávať netradičné jedlá, spriateliť sa s cudzincom, zakričať si na vrchole hory,...to je Tvoj neskutočne skutočný život. 

issoria zeners

Tvoj dobrodružný a spontánny životný štýl sa odráža tiež v Tvojom vkuse. Čo sa týka parfémov, potrebuješ vôňu, ktorá s Tebou udrží krok. Mala by byť intenzívna, no zároveň veľmi svieža. Uprednostňuješ čisté a jednoduché zloženie, z ktorého srší pozitívna energia. Šťavnaté citrusy, či povzbudivé morské tóny Ti jednoznačne ulahodia. Ak však hľadáš vôňu, ktorá má „šmrnc“, má niečo, čo by odzrkadľovalo Tvoju nespútanú osobnosť, v tom prípade je pre Teba ideálna kombinácia citrusov a jemne pikantných, či aromatických tónov. Parfém ISSORIA ZENERS je presne tá vôňa, ktorá v Tebe vyvolá nadšenie, pocit nekonečnej energie a sviežosti, a ktorá Ťa bude sprevádzať počas všetkých Tvojich nezabudnuteľných dobrodružstiev. 

ISSORIA ZENERS je fascinujúca vôňa, ktorá priam nabáda k spontánnosti. Výbuch šťavnatých citrusov v podobe mandarínky, pomaranča a bergamotu je pravá sviežosť a energia, ktorá Ti bude kolovať v žilách ako adrenalín počas všetkých Tvojich dobrodružstiev. Po výrazne sviežom citrusovom úvode sa o slovo hlásia s rovnakou silou a intenzitou korenisté akordy ružového korenia a vetiveru, vďaka ktorým toto intenzívne dobrodružstvo pretrváva skutočne dlhú dobu. ISSORIA ZENERS, toto je energia a sviežosť v tom pravom slova zmysle.

Parfém ISSORIA ZENERS je prvým krokom k spontánnosti, prebudí v Tebe túžbu žiť život naplno hneď teraz, pretože zajtra už môže byť neskoro.