Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA FLERA, obraz harmónie a sofistikovanosti

174 Views
 

„Moje myšlienky a skutky sú v súlade. Žijem v harmónií svoj vnútorný život aj vonkajšie prežívanie. Všetko je dokonale vyvážené a tvorí nádherný súzvuk môjho života a okolitého sveta.“

Tvoj vnútorný pokoj a harmónia je to najvzácnejšie, čo máš, preto nedovolíš, aby ju čokoľvek narušilo. Vieš nájsť rovnováhu medzi svojimi potrebami, pocitmi, či myšlienkami, a tým, čo od Teba okolie očakáva a vyžaduje. Vyžaruje z Teba pokoj a pohoda, ktorá plynie z Tvojej spokojnosti so sebou samým a so svojim životom. Uvedomuješ si potrebu starostlivosti o svoje duševné aj fyzické zdravie, pretože starostlivosť o seba nie je sebecká, ale nevyhnutná.

issoria flera

Život v harmónií je kľúčom k Tvojej spokojnosti. Život, kde jednotlivé dieliky skladačky do seba dokonale zapadajú a vytvárajú jedinečný obraz Tvojho bytia. Jedným z týchto dielikov je tiež Tvoja vôňa. Parfém s vyváženou kompozíciou, kde jednotlivé zložky tvoria harmonický celok. Energia pre telo a pokoj pre dušu. Presne to si praješ pocítiť keď si privoniaš k svojmu parfému. Energia v podobe citrusov, ovocných alebo bylinkových tónov, pokoj nežných bielych kvetov alebo tiež teplých drevitých akordov. Jednoducho vyvážená vôňa, ktorá Ti prinesie pokoj a pohodu do tohto častokrát hlučného a chaotického sveta.

Unisex parfém ISSORIA FLERA Ti poskytne presne to, čo potrebuješ – radosť, pohodu a rovnováhu. Stane sa Tvojim majákom, Tvojim záchranným kolesom, vo chvíli keď ucítiš jeho vôňu ťažoba okolitého sveta sa rozplynie a Ty opäť nájdeš svoju vnútornú rovnováhu.

ISSORIA FLERA je intímna a zároveň opojná vôňa, ktorej sa nebudeš vedieť nabažiť. Je príjemne nie lepkavo sladká, púdrová s výraznými bielymi kvetinovými tónmi. Romantický náznak je citeľný hneď v úvode, v ktorom dominuje sladká pivonka a jemné exotické liči. Neskôr vôňa naberá trochu zmyselnejší charakter a do popredia vystupujú opojné biele kvety v podobe jazmínu a pomarančových kvetov, ktoré sa vyhrievajú v teplom objatí mäkkého pižma a drevitých akordov.

Parfém ISSORIA FLERA je harmonická zmes, súhra nehy, intimity, pohody a láskavosti. Je dostatočne intenzívna, aby zaujala Tvoje okolie avšak so zachovaním intímnej atmosféry. Táto vôňa je obrazom sofistikovanosti a nenútenej elegancie v každom okamihu a pri akejkoľvek príležitosti.

ISSORIA FLERA je biela-kvetinová vôňa, ktorá Ti bude pripomínať aké dôležité je venovať pozornosť vlastnému fyzickému a psychickému blahu, aká nevyhnutná je starostlivosť o seba samého.