Blog navigation
Posted in: Parfumy - vône

Hviezdne parfémy s očarujúcou vôňou

794 Views
 

Predstavujeme Ti výber parfémov, ktoré nesledujú módne trendy, ale tvoria vlastné pravidlá elegancie. Sú to vône, ktoré nezacítiš na každom rohu, ale keď ich raz ovoniaš, zapôsobia na Teba neopísateľným dojmom.

issoria ejla

Pokiaľ si milovala kvetinovo ovocnú vôňu parfému Chloé See by Chloe, ktorý sa už prestal vyrábať, zamiluješ si tiež dámsky parfém ISSORIA EJLA. Táto ovocno kvetinová vôňa je šik, elegantná a energická. Kompozícia sa otvára sviežimi tónmi kvetov jablone, kyslastým bergamotom a pomaly prechádza do kvetinového srdca z jemného jazmínu. Pižmový základ neutralizuje ovocné akordy a vôni prepožičiava nádych elegancie. ISSORIA EJLA predstavuje mladú a sviežu eleganciu ženy, ktorá nič neskrýva, ponúka svoje srdce na dlani a odovzdáva sa láske bez výhrad.

issoria genevi

Gabriela Sabatini Bolero, to je žiaľ už nedostupná ovocná nostalgia 90. rokov. My Ti ju však pripomenieme dámskym parfémom ISSORIA GENEVI, ktorý je špeciálne vyskladaný tak, aby Ťa opäť preniesol do doby vášnivých a veľmi ženských ovocných vôní, na ktoré sa nedá zabudnúť.  Otvára ju explózia ovocia, ktorá sa neskôr rozvinie do nádhernej kvetinovej kompozície s teplým púdrovým základom zo santalového dreva. ISSORIA GENEVI je radostná a veľmi ženská vôňa plná lásky, šťastia a vášne.

issoria telai

Počula si už o molekule, ktorá sa viaže na Tvoje feromónové receptory? Parfém Escentric Molecules Escentric 01 obsahuje synteticky vyrobenú látku s názvom Iso E Super. Unisex parfém ISSORIA TELAI vytvorený z tejto zložky reaguje s PH tvojej pokožky, takže na každom človeku vonia inak. Je to molekula, ktorá sa vznáša blízko pokožky a vytvára okolo nositeľa nedefinovateľnú auru. ISSORIA TELAI je drevito púdrová vôňa so sviežim akcentom, ktorá vyzdvihne Tvoju charizmu a Ty sa staneš hviezdou v očiach každého, koho stretneš.

issoria jary

Vôňa, ktorá je synonymom luxusu, kvality a majstrovského parfumerského remesla, to je parfém jedného z najprestížnejších parfumérskych domov Roja Elysium pour Homme. Je to parfém rozprávajúci príbeh muža, ktorý našiel svoj raj na zemi. Raj na zemi môžeš nájsť aj Ty v pánskom parféme ISSORIA JARY. Pozitívna vôňa sa otvára ostrými a dynamickými citrusovými tónmi grepu a limetky, ktorých aróma je posilnená ružovým korením, aby ešte viac vynikla ich citrusová sviežosť. ISSORIA JARY Ťa udrží na pozitívnej a optimistickej životnej ceste, vďaka ktorej bude Tvoj život skutočným rajom. 

issoria mosir

Futuristická pánska vôňa, ktorá vznikla na základe poznatkov z neurovedy, aby dodala pocit sexuálnej príťažlivosti a energie, to je Paco Rabanne Phanthom, taký je tiež náš parfém ISSORIA MOSIR. Jeho odvážna a špecifická vôňa je kombináciou návykovej krémovej levandule, energizujúceho citrónu, jablka a sexi drevitej vanilky. Vďaka tomu je jeho aróma svieža, mierne sladká, no stále veľmi mužná.  ISSORIA MOSIR je energizujúci, iskrivo afrodiziakálny parfém, ktorý púta pozornosť a stane sa návykovým nie len pre svojho nositeľa.