Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Vodnár

707 Views
 

Vodnár si Ťa so svojím bystrým intelektom a spoločenskou povahou rýchlo omotá okolo prsta. Milujú dobrodružstvo a slobodu, vďaka čomu môžu byť v partnerskom živote trochu nestáli a nespoľahlivý. Vďaka ich originalite a presviedčacím schopnostiam v práci často zastávajú vysoko postavené funkcie. Vodnári idú vždy svojou vlastnou cestou a nehľadia na názory svojho okolia. Ich módny vkus ako aj vkus na parfémy odzrkadľuje ich nezvyčajnú a výnimočnú povahu. Ak chceš potešiť vodnára, daruj mu originálny ľahký svieži parfém. 

issoria moya

Ľahké, trochu romantické a hlavne svieže kompozície, v ktorých by nemali chýbať sladké ovocné akcenty a záplava kvetov dokážu výstižne dotvoriť obraz osobnosti ženy v znamení vodnára. ISSORIA MOYA je vzdušná optimistická vôňa, ktorá je plná radosti a hravosti. Je ľahká a nekomplikovaná a práve v tom spočíva jej kúzlo. Sladká jahoda, biele kvety a fialka naznačujú nenútenú eleganciu so zachovaním slobodného o a mladistvého charakteru vône. Jemnosť a čistota pižma v spojení s bielym drevom a vanilkou umocňujú príjemný a pozitívny pocit, ktorý ako ľahučký obláčik pretrvá počas celého dňa.

issoria adriem

Muž vodnár obľubuje svieže vône, ktoré pritiahnu pozornosť. ISSORIA ADRIEM je čistá vôňa, ktorej svieže akvatické zloženie pôsobí ako pokojná morská hladina. V úvode pritiahnu pozornosť sladké mandarínky, zelené tóny morských rias a aromatická levanduľa. Neskôr sa povzbudivý úvod zmení na pokojnejší zážitok s vôňou cédrového dreva a ambry.  Parfém ISSORIA ADRIEM dokonale definuje slobodnú povahu muža vodnára.      

issoria libell

MÔJ TIP: Moderné zloženie unisex vône ISSORIA LIBELL rozohráva brilantnú hru, ktorá Ťa naplno pohltí. Tvoju pozornosť pritiahnu sladké ovocné tóny v úvode vône, ktoré sa veľmi rýchlo menia na svieže a jasné citrusové akordy. Sviežosť a sladkosť ovocia sa vzájomne prelínajú až napokon ustúpia zmyselnému a hrejivému pižmu s vanilkou. V tomto momente sa hravá a iskrivá vôňa mení na elegantnú zmes plnú zmyselnosti a zvodnosti. Parfém ISSORIA LIBELL podporí slobodomyseľného ducha ženy, či muža v osobitom znamení vodnár.