Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Strelec

754 Views
 

Jedinečný zmysel pre humor, to charakterizuje ľudí v znamení strelca. Sú to tvoriví, veľmi spontánni ľudia, ktorí si nadovšetko cenia voľnosť a slobodu. Ich prílišná úprimnosť niekomu imponuje, no mnohí túto vlastnosť neoceňujú. Do všetkého sa vrhajú energicky, bez rozmyslu a radi vyhľadávajú nové a nové dobrodružstvá. Vďaka ich optimistickej povahe si ich okolie veľmi rýchlo zamiluje. Energické a svieže parfémy, ktoré vyjadrujú slobodu a mladistvého ducha, to sú tie vône, ktoré muž, či žena v znamení strelca vyhľadávajú. 

issoria freis

Žena v znamení strelca je veľmi priamočiara, vždy hovorí, čo si myslí. Obľubuje svieže a čisté vône ako je ISSORIA FREIS. Aj napriek tomu, že sa jedná o sviežu vôňu, nie je jemná a nevýrazná. Táto ženská vôňa je chladivá, no zároveň veľmi prívetivá. Iskrivý citrón a povzbudivá mäta je popretkávaná s nežnou kvetinovou arómou pivonky. Trvácnosť a všestrannosť vôni dodávajú tóny cédra a sladko-pikantného ružového korenia.. Parfém ISSORIA FREIS je rovnako priamočiara ako jej nositeľka. Vytvára dokonalú harmóniu medzi moderným a nadčasovým, sviežim a intenzívnym. Je to vôňa slobody v pravom slova zmysle. 

issoria gian

Muž strelec je večný optimista, u ktorého dominuje kreatívna stránka osobnosti. Potreba voľnosti je pre neho prvoradá, a preto obľubuje energické svieže až aromatické vône. Parfém ISSORIA GIAN  predstavuje slobodu a silu aktívneho muža, strelca, ktorý je synonymom voľnosti. Osviežujúce morské tóny v kombinácií s aromatickými tónmi levandule a chladivej mäty Vás zasiahnu ako prívalová vlna rozbúreného oceánu, vďaka čomu zažijete intenzívny a nekonečný príval energie a sviežosti. Ako sa vôňa rozvíja tak sa pomaly mení jej charakter z búrlivého oceánu na priezračnú rannú rosu, ktorá sa ligoce na vetvičkách rozmarínu a zelenej trávy. Dubový mach, ktorý nasáva vlhkosť okolitého lesa a tóny cédrového dreva len podčiarkujú svieži a čistý charakter parfému ISSORIA GIAN. Je to ultra svieža a optimistická vôňa, ktorá dýcha slobodou.

issoria viessa

MÔJ TIP: Unisex parfémy sú symbolom slobodomyseľnosti, jedinečnosti a vlastnej životnej cesty, a presne takto by sa dal definovať aj parfém ISSORIA VIESSA. Je nespútaný, intenzívny, vďaka nemu môžeš byť skutočne sama sebou. Parfém ISSORIA VIESSA pozitívne prekvapí svojou citrusovou sviežosťou, ktorá pôsobí ako ľadová sprcha. Tóny bergamotu, citrónu a kardamómu sú skutočne výrazne, jemne ich dopĺňajú zelené a ovocné akordy papáje a ananásu.  Neskôr sa na povrch prebíjajú sladkasté tóny ruže, fialky a jazmínu ukryté v srdci vône. Aj napriek tomu, že sa jedná o citrusovú vôňu, parfém ISSORIA VIESSA rýchlo nevyprchá, usadí sa na pokožke, kde sa ďalej rozvíja v teplých tónoch ambry a santalového dreva. Parfém ISSORIA VIESSA pristane strelcovi pre jeho nezmazateľnú stopu mladosti, kreativity a dobrodružstva.