Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Škorpión

814 Views
 

Škorpióni sú nesmierne energický vášnivý ľudia, ktorí milujú adrenalín. Podliehajú silným emóciám, čo znamená, že veľmi impulzívne reagujú na všetky podnety okolia. Z toho dôvodu sú často nepochopení, avšak vďaka ich energii a priam až magnetickej príťažlivosti sú v spoločnosti veľmi obľúbení. Majú vynikajúcu pamäť a vyvinuté logické myslenie, vďaka čomu sú v pracovnom živote veľmi úspešní. Čo sa týka parfémov obľubujú výrazné, zmyselné vône, ktoré odrážajú ich vášnivú povahu. 

issoria maise

Žena v znamení škorpióna je sebavedomá a nezávislá, ľudí okolo seba si veľmi rýchlo dokáže omotať okolo prsta a mnohí muži by ju definovali ako osudovú ženu. Všetky tieto črty sú obsiahnuté v parféme ISSORIA MAISE. Je to vzrušujúca zmes plná ovocia, kvetín a štipky pikantnosti, ktorá v živote ženy škorpiónky nemôže chýbať. Medovo sladká hruška, zvodný jazmín, vášnivá ruža a provokatívne ružové korenie vyjadrujú plnosť života ženy, ktorej životné krédo je „všetko alebo nič“. Parfém ISSORIA MAISE je zmyselná vôňa, je to okamžitá dávka sebavedomia, ktorá v Tebe vyvolá pocit výnimočnosti. 

issoria leife

Muž škorpión je veľmi tajomný. Navonok pôsobí chladným až arogantným dojmom, no v jeho vnútri horí neutíchajúci plameň vášne. Provokatívny parfém ISSORIA LEIFE ešte umocňuje nesmiernu sebadôveru a sexappeal, ktorý je u mužov v znamení škorpióna nepopierateľný. Chladná mäta a citrusové tóny otvárajú bránu do zmyselného vnútra plného sladkých vanilkových tónov, pikantných fazúľ tonka a exotického vetiveru. Parfém ISSORIA LEIFE symbolizuje túžbu a silu sebavedomého muža, ktorý vždy dostane to, po čom túži. 

issoria emers

MÔJ TIP: Parfém ISSORIA EMERS je provokatívna unisex vôňa, ktorú charakterizuje okázalosť, dekadentnosť a obrovský nadhľad. Je to vôňa ženy alebo muža, ktorí majú podľa mnohých až prílišné sebavedomie a sú jednoducho a nepopierateľne úžasný! Aromatické zloženie je plné intenzívnych ťažších tónov, ktoré odrážajú osobnosť škorpióna. Bylinkové tóny šalvie a levandule prekrývajú živočíšne tóny neopracovanej kože. Miestami do popredia vystupuje lahodná horkastá marcipánová aróma mandlí, ktorá má za úlohu trochu provokovať a šokovať.  Parfém ISSORIA EMERS je ideálnym doplnkom pozornosti chtivých škorpiónov.