Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Ryby

707 Views
 

Ľudia v znamení ryby sú nesmierne citlivé bytosti so silným empatickým cítením. Je ľahké získať si ich dôveru a ovplyvniť ich úsudok, nie sú však úplne naivný. Majú skreslené predstavy o realite so sklonmi k fantazírovaniu, a to najmä vďaka ich romantickej povahe. Sú schopní bezhlavo sa zamilovať aj niekoľkokrát za život a byť svojej láske absolútne oddaní. Konajú inštinktívne, toto konanie sa im častokrát vypláca a prináša úspech a prosperitu. Ryby siahajú najmä po kvetinových parfémoch a parfémoch, ktoré ich spájajú s prírodou ako sú zelené, či morské vône. 

issoria feya

Ženy v znamení ryby sú nežné, krehké a romantické duše. Majú rady svieže kvetinové vône, ktoré dokážu podčiarknuť ich ženskú krásu. Takýmto parfémom je bezpochyby ISSORIA FEYA.  Nežná a krásna pivonka, ktorá je ústredným prvkom v tejto vonnej kompozícií sa vznáša ako ľahký a sladký oblak. Citrusové plody so svojou sviežou arómou pôsobia ako jemný jarný vánok, ktorý tento oblak z pivonky jemne rozdúchava. Lahodné kvety osmantu a okvetné plátky ruže so svojou sladkou zvodnosťou vyvažujú mladistvú energiu a romantický motív, ktorý je citeľný od samotného úvodu až po rozvinutie parfému. Pôvabný, ale i zvodný parfém ISSORIA FEYA ulahodí každej citlivej ženskej duši v znamení ryby. 

issoria caseon

Muž v znamení ryby oplýva veľkou dávkou kreativity. Jeho intenzívne prežívanie všetkých pocitov sa premieta aj do výberu vône. ISSORIA CASEON v sebe spája silu, energiu, kreativitu a kvapku jemnocitu. Je popisnou vôňou moderného muža nakoľko v sebe spája aromatické a pikantné prvky, ktoré tvoria dokonale vyvážený celok. Morské tóny a horko-kyslý bergamot v úvode okamžite upúta pozornosť, ktorá sa zbystruje príchodom bylinkových akordov v podobe rozmarínu a šalvie. Intenzívne zemité pačuli do vôni vnáša veľmi mužnú energiu, vďaka čomu pôsobí veľmi zvodne a príťažlivo. Parfém ISSORIA CASEON si muži v znamení ryby obľúbia na prvé privoňanie a stane sa ich neoddeliteľnou súčasťou. 

issoria emelys

MÔJ TIP: Magická unisex vôňa ISSORIA EMELYS vyzdvihne pôvab ženy, či muža v znamení ryby. Nevtieravú sladkosť a šťavnatosť v podobe broskyne a hrušky dopĺňajú kvetinové tóny vanilky a heliotropu. Heliotrop obľúbený vďaka aróme pripomínajúcej vanilku je odrazovým mostíkom ku krémovo jemným vanilkovým a pižmovým tónom, ktoré sa však stále držia na pozadí a nezastierajú exotické ovocné akordy. ISSORIA EMELYS je magicky príťažlivá vôňa, vďaka ktorej nájdeš čaro v každom okamihu svojho života.