Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation

Horoskop vôní - Kozorožec

734 Views
 

Človek v znamení kozorožca je na prvý pohľad chladný a tvrdý typ, no pod touto škrupinou sa skrýva citlivý a veľmi rodinne založený človek. Je to hĺbavý typ osobnosti, ktorý si vopred premyslí každý svoj krok, ktorý ho privedie do vytúženého cieľa, či už v pracovnej oblasti alebo súkromnom živote. Jeho pracovitosť a disciplinovanosť z neho v očiach iných robia ťažkopádneho „suchára“, no v skutočnosti skrýva temperamentnú láskyplnú povahu. Keďže si kozorožci budujú seriózny imidž, vyberajú si klasické elegantné vône, avšak výrazné a ľahko zapamätateľné. 

issoria blanca

Žena v znamení kozorožca miluje kvetinové vône, nie však jemné a ľahké, ale výrazné kvetinové vône, ktoré vyzdvihnú jej zmyselnú ženskosť. Parfém ISSORIA BLANCA je výnimočne ženský a ľahko zapamätateľný. Jeho minimalistické zloženie vyjadruje čistú eleganciu a priamočiary štýl kultivovanej ženy. Dominantným tónom parfému je jednoznačne výrazný elegantný jazmín, ktorý podporujú drevité tóny a sladkosť teplého jantáru. Jazmín skutočne ukazuje svoju silu, nie je však príliš ostrý a obťažujúci. V kombinácii s ostatnými ingredienciami získava púdrový nádych s jemným vanilkovým dozvukom. Parfém ISSORIA BLANCA vyžaruje istú noblesu a rešpekt, ktorý definuje ženu v znamení kozorožca. 

issoria grandi

Muž kozorožec vyhľadáva vône v klasickom štýle, ktoré však musia byť charizmatické a príťažlivé ako magnet. Parfém ISSORIA GRANDI by som definovala ako vôňu, ktorá má „z každého rožku trošku“, rovnako ako muž kozorožec. Je elegantná, mužná, klasická, dlhotrvajúca, výrazná avšak nevtieravá. Teplé korenisté tóny a aromatické akordy sú zárukou zmyselnosti a zvodnosti. Hrejivá ambra, zázvor a koriander tvoria ohnivý kokteil, ktorý rozprúdi krv v žilách. Aromatické akordy kardamómu a tabaku, kyslastý grapefruit a cédrové drevo podčiarkujú klasický elegantný štýl, vďaka čomu je parfém ISSORIA GRANDI vhodný na všetky príležitosti od pracovnej schôdzky po nočnú párty. 

issoria flera

Môj TIP: Unisex parfém ISSORIA FLERA je intímna a zároveň opojná vôňa, ktorej sa nebudete vedieť nabažiť. Je príjemne nie lepkavo sladká, púdrová s výraznými bielymi kvetinovými tónmi. Romantický náznak je citeľný hneď v úvode, v ktorom dominuje sladká pivonka a jemné exotické liči. Neskôr vôňa naberá trochu zmyselnejší charakter a do popredia vystupujú opojné biele kvety v podobe jazmínu a pomarančových kvetov, ktoré sa vyhrievajú v teplom objatí mäkkého pižma a drevitých akordov. Parfém ISSORIA FLERA  je obrazom sofistikovanosti a nenútenej elegancie, ktorú ľudia v znamení kozorožca vyhľadávajú a vyžarujú.