Blog navigation

Horoskop vôní - Baran

1092 Views
 

Ľudia narodení v ohnivom znamení barana sú dominantní a vyznačujú sa najmä energickou povahou. Ak si baran niečo zaumieni, tvrdohlavo a s nesmiernou výdržou si ide za svojím cieľom. V láske je veľmi vášnivý a jeho charizma je nezabudnuteľná. Na základe ich ohnivej povahy sa im hodia najmä teplé korenisté vône, ktoré podčiarknu ich výrazný charakter.

issoria arna

Ženy v znamení barana si určite zamilujú temperamentný sladko-korenistý parfém ISSORIA ARNA. Pôvabná hrejivá a veľmi ženská vôňa je charakteristická odvážnymi tónmi pikantného ružového korenia a podmanivého zemitého pačuli.  Nevšedné kvetinové akordy v podobe pelargónie a orgovánu umocňujú provokatívny dojem, ktorý parfém ISSORIA ARNA po sebe zanecháva. Zaujímavosťou je tiež orientálny odkaz ukrývajúci sa v základe vône, ktorý prehrieva žiarivá ambra a sladkastá vanilka. Táto vôňa geniálne odráža živelnú povahu nespútanej ženy v znamení barana. 

issoria garvis

Ambicióznu povahu a neodolateľnú charizmu muža barana predstavuje parfém ISSORIA GARVIS.  Je to svieža korenistá vôňa, ktorá vyžaruje silu, individualitu a presvedčivé sebavedomie. Je osviežujúca, hlboká, mierne tajomná a aromatická, rovnako ako stredozemné more, ktoré sa stalo hlavnou inšpiráciou pre vznik tohto parfému. Bergamot, grep, chladivé vodné tóny, či orientálne akordy korenia a kadidla vytvárajú sviežo-korenistý akcent s drevitým podtónom, ktorý vystihuje charakter mužnej a sofistikovanej vône. ISSORIA GARVIS je esenciou zvodného muža, ktorý svojou silou a zmyselnosťou priam hypnoticky priťahuje zástupy svojich obdivovateľov.

issoria o´max

MÔJ TIP: Unisex parfém ISSORIA O´MAX reprezentuje dominanciu, prirodzené vodcovské schopnosti a odhodlanie človeka v znamení barana. Už od prvého privoňania z nej cítiť luxus a isté temné tajomstvo, ktoré zvádza a nabáda k jeho odhaleniu. Odvážny a hrejivý dymový oud Ťa zaplaví svojou intenzitou, ktorej musíš podľahnúť. Vzápätí Ťa obklopí bohatá vôňa kože, drevito-korenisté akcenty so sladkým nádychom malín a ruže. Dymový oblak orientálneho kadidla ďalej umocňuje nevšedne tajomný charakter parfému ISSORIA O´MAX.