Darček ku dňu matiek 💕ZĽAVA 10% NA VŠETKO💕
Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

Dopraj si chvíľu pokoja s vôňou ISSORIA NUALA

97 Views
 

„Pokoj nachádzam vo svojom vnútri bez ohľadu na vonkajšie okolnosti. Je neochvejný, pretože viem, že s pokojom si zachovám zdravú myseľ a dokážem vyriešiť všetky problémy, ktoré sa objavia na mojej ceste životom.“

Aj keď je svet okolo Teba častokrát rýchly, hlučný a plný chaosu, Ty si dovoľ spomaliť, dopraj si chvíľu pokoja. Čas kedy si len sama so sebou v tichu a v pokoji je pre Teba ako liek. Dovolíš si zastaviť čas, vychutnávaš si daný okamih a naberáš sily potrebné na zvládnutie aj tých najnáročnejších dní. Si rozvážny človek, ktorý žije v harmónií a chápe, že občas treba rozmaznávať svoje telo, ale aj svoju myseľ. Preto je pre Teba pokoj a duševná a fyzická pohoda vždy na prvom mieste.  

issoria nuala

Vyrovnaná žena akou si Ty, ktorá si dopraje chvíľku pohody sa rada rozmaznáva tiež vôňami, ktoré dokážu navodiť atmosféru pokoja a harmónie. Sú to vône, z ktorých cítiš prívetivosť a luxus zároveň, také, ktoré Ťa dokážu upokojiť, ale i potešiť. Najvhodnejšia vonná ingrediencia, ktorej vôňa Ťa bude tešiť a rozmaznávať je pižmo. Mäkké a hrejivé so svojou sladkou púdrovou vôňou dokáže navodiť príjemnú priam až idylickú atmosféru nasiaknutú pohodou a spokojnosťou. Elegantné santalové drevo, ktoré nádherne dopĺňa teplú vôňu pižma Ti dodá viac sebadôvery a zmyselnosti. Ženské pohladenie v podobe podmanivých bielych kvetov je nežné a omamujúce zároveň. Dodá Ti šarm a ešte väčšmi vyzdvihne Tvoju prirodzenú eleganciu. ISORIA NUALA je parfém, vďaka ktorému budeš mať pocit, že zastal čas a Ty si môžeš nerušene vychutnať voňavý okamih plný pokoja.

Unisex parfém ISSORIA NUALA je dôkazom toho, že aj v jemnosti sa ukrýva sila. Je čistá a intímna a zároveň intenzívna a dlhotrvajúca. Táto priam éterická vôňa sa stane Tvojou druhou kožou. Svieža a hrejivá súčasne, pozdvihne náladu a upokojí myseľ. Najskôr ponúka jemné povzbudenie v podobe citrusovej vône mandarínky, pomaly prechádza do nežnej bielej kvetinovej arómy magnólie a vrcholí vôňou zamatovo hrejivého pižma. ISSORIA NUALA pôsobí ako voňavá terapia pre Tvoju myseľ a tiež Tvoje telo. Vonia ako láskyplné objatie, ktorého pocit si vychutnáš zakaždým keď vôňu ucítiš.

ISSORIA NUALA je pižmový parfém, ktorý Ti navodí pocit pohody, bezpečia a pokoja. Hýčkaj sa vôňou pokoja, ktorý je hlasnejší než krik tohto sveta.