Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

Osláv krásu života s parfémom ISSORIA JULI

665 Views
 

„Nikto za mňa nemôže konať, či myslieť, nikto ma nemôže urobiť šťastnou. Všetko mám vo svojich rukách, je to môj život, a tak ho aj budem žiť.“

Si žena, ktorá si plne uvedomuje, že v živote nestačí len existovať, ale treba ho naplno prežívať. Žiješ  presne tak ako chceš, ako Tebe vyhovuje, tak, aby si bola šťastná a spokojná. Vďaka tomu každý deň zažívaš pocit radosti a slobody. Objavuješ zázraky sveta a života. S optimizmom a úsmevom na perách každý deň prijímaš všetky nové výzvy. S rovnakým úsmevom na perách a radosťou v srdci každý večer zaspávaš s pocitom šťastia zo samotného žitia. 

issoria juli

Ako šťastná a optimistická žena, ktorá miluje život, často prejavuješ svoj štýl prostredníctvom jasnej a pozitívnej energie, ktorá sa odráža nielen v Tvojom oblečení, ale aj v Tvojom celkovom prístupe k životu. Tvoj štýl vyzdvihuje radosť a optimizmus, a je prispôsobený tak, aby Ťa podporoval vo všetkom, čo robíš, a zároveň odzrkadľoval Tvoju lásku k životu. Preferuješ jasné a živé farby, ktoré odrážajú Tvoju vitalitu a spontánnu povahu. Rovnako ako farby tak aj vône by mali byť plné života, radosti a energie. Živé a veselé kvetinovo ovocné kompozície majú schopnosť povzbudiť Tvoju myseľ, dobiť Ťa potrebnou energiou a podporiť Ťa v dosahovaní svojich cieľov. Ženská, sofistikovaná a pritom ľahká a radostná vôňa ISSORIA JULI je parfém, ktorý je pre Teba jednoducho stvorený. 

ISSORIA JULI je sladká, no pritom ľahká optimistická vôňa, ktorá pohladí všetky zmysly. Jej očarujúca kompozícia je plná zaujímavých kontrastov, šťastia a čírej elegancie. V sladkej, nie však lepkavo sladkej, ale príjemne hladivej vôni, dominuje svieže vodnaté liči, ktoré kontrastuje s jemne pikantným zázvorom. Kvetinové romantické srdce z pivonky a ruže sa mieša s horko-sladkých kakaovým práškom, ktorý vôni dodáva istú lahodnosť a hĺbku. 

ISSORIA JULI je iskrivá vôňa, ktorá oslavuje mágiu a krásu života. Vďaka nej ucítiš skutočný zázrak.