Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA SIONA, to je vôňa skutočných gurmánov

210 Views
 

„Prečo by som sa mala uspokojiť s málom keď môžem mať viac? Viac lásky, viac šťastia, viac zážitkov, to všetko chcem. Moje túžby sú bezhraničné.“

Si žena, ktorá sa nenechá núkať, nečaká, kým ju niekto osloví, nemyslí si, že jej všetko padne ku nohám. Keď niečo chceš tak si to vezmeš. Nečakáš na príležitosti, Ty ich sama vyhľadávaš. Nie si submisívna romantická dievčina, Ty si hlavná postava vo svojom vlastnom filme. Prečo by si si nemohla vziať všetko, čo chceš? Prečo by si sa mala uspokojiť s tým, čo máš? Nie, to nie je tvoj štýl. Striedmosť, plachosť, či trpezlivosť, to sú slová, ktoré by sa v Tvojom slovníku len ťažko hľadali. Dá sa mať v živote všetko? Ty sa o to jednoznačne musíš pokúsiť. 

issoria siona

Experimentovanie je ti vlastné. Nebojíš sa rôznych štýlov a kombinácií, ktoré utvárajú Tvoj jedinečný vzhľad aj osobnosť. Sleduješ módne trendy, inšpiruješ sa nimi, no v konečnom dôsledku je Tvoj štýl kombináciou trendov, exkluzivity a istého luxusu, a Tvojho nepopierateľného sebavedomia. A aký parfém najviac poteší náročnú ženu akou nepochybne si? Jednoznačne siahaš po sladkých a bohatých gurmánskych parfémoch s vanilkovým základom, ktoré ulahodia Tvojim zmyslom. Keďže však rada experimentuješ, tieto gurmánske vonné esencie musia byť nevšedné, musia  niečím vynikať a skutočne zaujať. Čo takto skombinovať sladké a hrejivé gurmánske tóny s ostrými citrusovými akordami? ISSORIA SIONA, je parfém, ktorý pozdvihne Tvoj osobitý a náročný štýl na vyššiu úroveň. 

ISSORIA SIONA je opojný gurmánsky parfém, lahodne sladký avšak so sviežimi citrusovými vibráciami. Jeho kompozícií absolútne dominujú výrazné tóny karamelu, vanilky a červeného pomaranča. Mohlo by sa zdať, že svieže citrusové tóny kontrastujú so sladkasto hrejivým karamelom, pravdou však je, že sa nádherne dopĺňajú a jemne prelínajú. Predstav si sladký a nadýchaný karamelovo vanilkový koláč. V ešte horúcom koláči s výraznou vôňou, ktorú hlbokými nádychmi nasávaš cítiš lahodnosť vanilky, sladkosť karamelu a sviežosť citrusovej kôry s jemným horkastým dozvukom.

ISSORIA SIONA v sebe spája to najlepšie zo sladkých gurmánskych akordov a šťavnatej sviežosti citrusov.