Blog navigation
Posted in: Parfémy ISSORIA

ISSORIA MATNIS, pútavá a nezabudnuteľná unisex vôňa

210 Views
 

„Chcem sa stať takým človekom, ktorého ľudia obdivujú, chcú byť v jeho priazni, snažia sa dostať do jeho blízkosti. Budem človek, ktorý po sebe zanechá nezmazateľnú stopu. Budem udivovať, budem inšpirovať, budem jednoducho nezabudnuteľná.“ 

Málo kto má v sebe takú charizmu a silu, aby dokázal upútať davy. Ty to v sebe nespochybniteľne máš. Teší Ťa, že Ťa ľudia obdivujú, že chcú poznať Tvoj názor, že sledujú v podstate každý Tvoj krok. To je to, prečo si sa narodila, byť videná, byť obdivovaná, byť na výslní. Chceš inšpirovať, podporovať, mať vplyv. Všetko, čo urobíš musí byť videné, všetko čo povieš bude vypočuté. 

issoria matnis

Tvoj osobný štýl je kombináciou sebadôvery, originality, charizmy a významovej hĺbky, ktorá Ťa robí nezameniteľnou a obdivuhodnou. Tvoj výrazný a originálny vkus sa vymyká bežným štandardom. Prečo? Pretože Ty si ten človek, ktorý vytvára trendy a určuje, čo bude in a čo nie. Tá štýlová jedinečnosť, ktorú máš tkvie hlavne v detailoch a dobre premyslených konceptoch. Vždy vieš, čo chceš ľuďom povedať, čo chceš vyjadriť nie len slovami, ale aj svojim štýlom. Vo vôňach preto vyhľadávaš niečo viac, kompozície, ktoré nie sú prvoplánové, sú nezvyčajné, no zároveň „ľúbivé“. Nadčasovosť s moderným nádychom, hlboká, no pritom bežne nositeľná vôňa, to je presne to, čo potrebuješ. Unisex parfém ISSORIA MATNIS Ti ponúka istú nevšednosť, ktorá Tvoje zmysly postaví do pozoru, a ktorá zaujme pri každej príležitosti.  

ISSORIA MATNIS je svieži unisex parfém s rozpoznateľným chyprovým nádychom. Čo môže lepšie prebudiť Tvoje zmysly ako šťavnatý ovocný úvod vône tvorený horkastým grapefruitom, bergamotom a ananásom? V takejto iskrivej aróme sa parfém ďalej rozvíja a k citrusovým tónom sa pomaly pridávajú intenzívnejšie a trvácnejšie akordy vlhkého dubového machu a dreva. Táto rafinovaná a zručne namiešaná vonná kompozícia si zachováva svoju sviežosť a stimuluje zmysly od začiatku až po úplné rozvinutie vône.

ISSORIA MATNIS je svieža a šteklivá unisex vôňa, ktorá vzbudzuje pozornosť svojim výrazným charakterom. Zanecháva nezabudnuteľný dojem rovnako ako Ty.